Totalentreprise af badeværelse 

Badeværelsesrenovering - fra de første spæde idéer til den endelige løsning.

Betzer & Søn er medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde ”Bedre Bad – Bedre Energi”. Bedre Bad kæden er en af Danmarks største VVS-installatør kæder. Vi har speciale i totalentrepriser og energiløsninger. Vi er i stand til at hjælpe dig fra start til slut, og mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så finder du den lige her.

Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, så kan du være sikker på at vi er med i processen fra start til slut. Vi er altså i processen fra ide til virkelighed. Vi kalder denne proces for en totalløsning. Dvs. at når vi realiserer din drøm og skaber dit individuelle badeværelse, så har vi hånd om hele projektet. Med andre ord, så sørger vi for at leveringerne kommer til tiden og i rette kvalitet. Det gør vi via vores omfattende leverandørnetværk, hvor vi kun samarbejder med leverandører, som har samme store fokus på kvalitet og service som os.

Herefter sørger vi for at skaffe de nødvendige håndværkere, og sikrer koordineringen mellem dem. På denne måde kan vi sikre os, at maleren ikke møder op før tømreren, er færdig osv. I sidste ende sørger vi for oprydningen, og vi forlader ikke projektet før kunden er 100% tilfreds. Vi har erfaret, at denne løsning fører til det absolut højeste serviceniveau for vores kunder, samt højeste kvalitet i arbejdsprocessen. Som kunde vil du kunne overlade styringen fuldstændigt til os, og ganske enkelt læne dig tilbage og koncentrere dig om din hverdag. Du vil yderligere opleve bekvemmeligheden i kun at have en enkelt kontakt, som udelukkende handler i din interesse fra start til slut.

Skal du lave nyt badeværelse eller renovere det gamle bad?

Få en plan for renovering af dit badeværelse. Vi hjælper dig med alle de forskellige valg, som du skal tage stilling til. Med en Bedre Bad ekspert ved din side får du den bedste hjælp til at foretage dine valg og skabe et funktionelt og lækkert bademiljø.

Du kan med fordel vælge at konsultere Bedre Bad – Bedre Energi inden du påbegynder et nyt badeværelsesprojekt. Vi har mange års samlet erfaring med planlægning og montering af badeværelser, og i den forbindelser har vi opfanget nogle generelt gode råd og tips, som sikrer kunden det bedst mulige badeværelse.

Inden du påbegynder planlægningen af dit nye badeværelse, anbefaler vi at du booker et gratis badtjek fra Bedre Bad. Vælger du dette, så får du en kompetent fagmand ud og se på dit badeværelse. Her vil dit badeværelse grundigt blive gået igennem, og du vil få en viden, som du måske ellers havde været foruden. Den information et badtjek kan give på forhånd, er guld værd. Samtidigt tilbyder vi også en række løsningsforslag til renoveringen eller nybyggeriet. Lyder dette interessant, så finder du linket til bestillingen af et gratis badtjek nederst på siden.

Vi er altid opdaterede med den nyeste viden i branchen

For at kunne give vores kunder den absolut bedste service, mener vi at det er vigtigt at være opdaterede omkring de sidste nye teknologier/produkter. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Hobro har vi derfor altid fingeren på pulsen, og vi kan rådgive omkring de mest effektive teknikker og produkter på markedet. Dette gør sig gældende hele vejen gennem vores virksomhed, hvor selv de nyeste håndværkere forventes at være opdaterede. Derfor sørger vi gennem Bedre Bad kæden for, at vores håndværkere jævnligt sendes på kurser, som skal udvide deres allerede betydelige videns arsenal.

Kontakt os for rådgivning og inspiration

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer og vi svarer gerne på relevante spørgsmål. Kontakt os på Tlf. 98 52 41 22.

Har du besluttet dig for hvordan dit badeværelse skal se ud, så kontakt os og lad os finde et tilbud til dig.

Læs mere om:

Herunder finder du links til undersider, som alle er relaterede til badeværelset. Du kan indledningsvis finde meget relevant information her. Har du spørgsmål, som du ikke kan få besvaret her på hjemmesiden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via ovenstående nummer, eller finde vores kontaktinformationer her.