GALLERI - Nyt badeværelse inspiration

Facebook galleri

Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn VVS har gennem årene udført en række flotte og spændende badeværelser. Badeværelserne spænder vidt i forskelligt design, udtryk og udstyr. Vi har hjulpet mange kunder, med at realisere deres drømme. Smag, stil og funktionalitets behov varierer meget fra person til person. Vi hylder individualiteten og mangfoldigheden, og vi elsker at skabe de helt unikke løsninger til vores kunder.

Det er ikke kun vores kunders personlige ønsker, der bestemmer badeværelsets udformning. Ofte er der også muligheder at finde i de forskellige boligers opbygning. F.eks. kan vi skabe virkelig flotte løsninger i boliger med skråtage og ovenlys. Vi forsøger så vidt muligt, at tilpasse badeværelset til boligens stil og opbygning, da det i vores erfaring giver de smukkeste resultater.

Som du kan læse, så har vi ikke en standardløsning, der anvendes på hver enkelt kunde. Tværtimod hylder vi de individuelle badeværelsesløsninger og lægger stor vægt på, at få kundens personlighed udtrykt i løsningen.

Se nogle af alle vores badeværelser på vores Facebook side her. Her vil der hele tiden bliver opdateret med nye løsninger.

Find inspirationen til badeværelset

Betzer & Søn VVS er medlem er den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Kæden består af kompetente og dygtige VVS-installatører fra hele Danmark, hvilket gør vores netværk er vidtrækkende. På kædens hjemmeside kan du finde mange forskellige løsninger fra Bedre Bad medlemmerne.

En gennemgang heraf kan give dig ekstra inspiration, til hvilke funktionaliteter og stilarter du er interesseret i. Bedre Bad medlemmerne har en række gallerier fordelt ud over Danmark. I disse gallerier kan du fysisk se nogle af løsningsforslagene, og få lov at “føle” på løsningen.

Find galleriet her. Du kan bruge disse inspirationsforslag, som du ønsker. Internt i Betzer & Søn har vi som sagt mange års erfaring med skabelsen af flotte og individuelle badeværelser, så vi kan rådgive dig igennem hele processen. Vi kan vurdere hvad der kan lade sig gøre, samt give dig et slag på prisen for de forskellige løsningsmodeller.

Uanset om du skal have renoveret det gamle eller bygget et spritnyt badeværelse, så er der inspiration at hente her. Drømmer du om:

  • Et lille praktisk badeværelse?
  • Et stort badeværelse fyldt med smarte funktioner?
  • Et badeværelse herimellem?

Vi har installeret alle badeværelsestyper, som du kan komme i tanke om. Derfor tillader vi os at sige, at vi har kompetencerne til at rådgive dig bedst muligt. Gennem vores arbejde har vi lært små finesser, og smarte tricks, som kan øge funktionaliteten på badeværelset, uden at det koster spidsen af en jetjager. Du behøves ikke sætte et ukristeligt antal m2 af til badeværelset, for at få et rummeligt at lækkert badeværelse. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder.

Bliv rådgivet af kompetente fagfolk

Hvis du overvejer at få et nyt badeværelse eller allerede har besluttet dig, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Hobro. Vi har certificerede vejledere klar til at rådgive dig omkring hele processen, samt komme med gode ideer undervejs. Vi planlægger sammen processen, med at skabe dit nye badeværelse, og så skaber vi det. At starte en bygge- eller renoveringsproces er ofte en stor beslutning. Derfor forsøger vi at klæde dig bedst muligt på til opgaven.

Du kan finde et væld af informationer om forskellige relaterede emner her på vores side, samt tjekke Bedre Bads hovedside for indretningstips. Vi har altid en finger på pulsen med de nyeste trends og teknologi indenfor indretningen af badeværelser og andre rum i boligen. Du kan være sikker på, at den rådgivning du modtager fra os, bliver givet med et sagligt udgangspunkt.

Vi sætter en pli i altid at være 100 % ærlige og give kunden den bedste rådgivning uanset hvad. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på relevante spørgsmål.

Læs mere om:

Herunder finder du yderligere informationer, der relaterer sig til vvs-faget og badeværelser generelt.