GALLERI

Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn VVS  har gennem årene udført en række flotte og spændende badeværelser. Badeværelserne spænder vidt i forskelligt design, udtryk og udstyr. Vi har hjulpet mange kunder, med at realisere deres drømme. Smag, stil og funktionalitets behov variere meget fra person til person. Vi hylder individualiteten og mangfoldigheden, og vi elsker at skabe de helt unikke løsninger til vores kunder.

Det er ikke kun vores kunders personlige ønsker, der bestemmer badeværelsets udformning. Ofte er der også muligheder, at finde i de forskellige boligers opbygning. F.eks. kan vi skabe virkelig flotte løsninger i boliger med skrå tage og ovenlys. Vi forsøger så vidt muligt, at tilpasse badeværelset til boligens stil og opbygning, da det i vores erfaring giver de smukkeste resultater.

Som du kan læse, så har vi ikke en standardløsning, der anvendes på hver enkelt kunde. Tværtimod hylder vi de individuelle badeværelsesløsninger og lægger stor vægt på, at få kundens personlighed udtrykt i løsningen.

Find inspirationen til badeværelset

Betzer & Søn VVS er medlem er den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Kæden består af kompetente og dygtige VVS-installatører fra hele Danmark, hvilket gør vores netværk er vidtrækkende. På kædens hjemmeside kan du finde mange forskellige løsninger fra Bedre Bad medlemmerne.

En gennemgang heraf kan give dig ekstra inspiration, til hvilke funktionaliteter og stilarter du er interesseret i. Bedre Bad medlemmerne har en række gallerier fordelt ud over Danmark. I disse gallerier kan du fysisk se nogle af løsningsforslagene, og få lov at “føle” på løsningen.

Du finder linket til gallerierne her. Du kan bruge disse inspirations forslag, som du ønsker. Internt i Betzer & Søn har vi som sagt mange års erfaring med skabelsen af flotte og individuelle badeværelser, så vi kan rådgive dig igennem hele processen. Vi kan vurdere hvad der kan lade sig gøre, samt give dig et slag på prisen for de forskellige løsningsmodeller.

Bliv rådgivet af kompetente fagfolk

Hvis du overvejer, at få et nyt badeværelse eller allerede har besluttet dig, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Hobro. Vi har certificerede vejledere klar til, at rådgive dig omkring hele processen, samt komme med gode ideer undervejs. Vi planlægger sammen processen, med at skabe dit nye badeværelse, og så skaber vi det. At starte en bygge eller renoveringsproces er ofte en stor beslutning. Derfor forsøger vi, at klæde dig bedst muligt på til opgaven.

Du kan finde et væld af informationer omkring forskellige relaterede emner her på vores side, samt tjekke Bedre Bads hovedside for indretningstips. Vi har altid en finger på pulsen med de nyeste trends og teknologi indenfor indretningen af badeværelser og andre rum i boligen. Du kan være sikker på, at den rådgivning du modtager fra os, bliver givet med et sagligt udgangspunkt.

Vi sætter en pli i altid, at være 100 % ærlige og give kunden den bedste rådgivning uanset hvad. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til, at kontakte os. Vi står altid klar til, at svare på relevante spørgsmål.

Se også mere om

Herunder finder du yderligere informationer, der relaterer sig til vvs-faget og badeværelser generelt.