GRATIS BADTJEK

God start på et nyt badeværelse

Start drømmen om et nyt badeværelse her

Start din badeværelsesdrøm via et gratis badtjek fra Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn VVS. Men hvad indebærer et gratis badtjek egentligt? Et badtjek foregår ved, at vi sender en autoriserede vvs-installatør ud til dig. Denne foretager så en gennemgående vurdering af dit nuværende badeværelse, hvor alle VVS-installationerne bliver gået igennem. Efter denne vurdering vil du blive præsenteret for dine muligheder. Her er taget højde for alle faktorer, og eksempler på hvad dette indebærer ses herunder:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Når du er blevet præsenteret for dine badeværelsesmuligheder, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Det er vigtigt, at det nye badeværelse afspejler dig og din families æstetiske sans, og funktionelle behov. Hos Bedre Bad Hobro har vi mange års erfaring, med at skabe flotte og inspirerende badeværelser, der er tilpassede vores kunders individuelle smag. Uanset om der er tale om en omlægning af badeværelset, eller en totalrenovation, så kan vores dygtige medarbejdere klare opgaven.

Forskellige muligheder med badeværelset

Når det kommer til renoveringen af dit gamle badeværelse, så er der flere forskellige løsningsmodeller at vælge imellem. Trænger du til et spritnyt badeværelse, så er den bedste løsningsmodel en totalrenovation. Her kan vi være behjælpelig igennem hele processen fra start til slut. Vi kan tilbyde inspiration til forskellige stile af badeværelser, og tilbyder at blive din totalleverandør hele vejen gennem processen. Vi kan hjælpe dig med alt fra valget af armaturer og klinker til den færdige installation af det sidste modul på badeværelset. Herefter rydder vi op efter os selv, og forlader først boligen, når badet er klar til brug.

Er en totalrenovation lige en tak for meget for budgettet, så har vi også stor erfaring med andre løsninger. F.eks. kan det gøre underværker for et badeværelse at få udskiftet badeværelsesmøblerne og tilbehøret. En ny håndvask, et lækkert nyt toilet og nye håndklæde tørrere kan ændre udseendet markant. Smid her nye klinker oven i, og du har effektivt et helt nyt badeværelse. Denne metode giver dig følelsen af et nyt badeværelse, uden at koste det samme som en totalrenovation. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med valget af forskellige materialer, og guide dig igennem gode sammensætninger. Vi har også et tip eller to til den optimale indretning af badeværelset.

Der er en bred vifte af muligheder, som man skal overveje, når det kommer til planlægningen af et nyt badeværelse. Vi har samlet en liste med de eksempler, som vores kunder oftest bruger længst tid på:

  • Valg af materialer
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Funktionaliteten
  • Farver

Vi ved at det godt kan være lidt uoverskueligt at navigere rundt i de mange nødvendige valg. Et badtjek er en rigtig god måde at starte på. Et badtjek giver dig nemlig indledningsvist et overblik og en klarhed, samt opstiller de mange fordele og ulemper, som de forskellige materialer og badeværelsesmøbler har.

God service i hele processen

Vi forstår nødvendigheden af at tilbyde god service fra start til slut i et projekt. Vi forsøger at skabe den absolut bedste oplevelse for kunden hver eneste gang. Vi arbejder med totalløsninger når vi udfører VVS opgaver og skaber badeværelser. Det betyder, at vi fra start til slut er engageret i hele projektet. Vi ordner alt bøvlet med diverse håndværkere: VVS’ere, elektrikere osv., og vi sørger for at leverancerne kommer til tiden. Vi samarbejder nemlig kun med håndværkere, der matcher vores fokus på kvalitet. Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Kontakt os i dag!

BOOK et gratis badtjek her:

Har vi fanget din interesse, og vil du have foretaget et gratis badtjek? Så udfyld nedenstående formular. Efter vi har accepteret anmodningen, sender vi en medarbejder afsted mod din adresse. Husk på, at badtjekket er gratis og uforpligtende. Der er altså ingen grund til ikke, at få det foretaget. Start på drømmen om et nyt badeværelse allerede i dag.

Læs mere om: