Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Start drømmen med et Gratis Badtjek

Start din badeværelsesdrøm med et Gratis Badtjek fra Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn. Et Badtjek er helt uforpligtende og foregår ved, at vi sender en autoriseret VVS-installatør ud til dig, der foretager en grundig gennemgang og vurdering af dit nuværende badeværelse, hvor alle VVS-installationerne bliver tjekket igennem. Efter denne vurdering vil du blive præsenteret for dine muligheder. Her er taget højde for alle faktorer, uanset om dit projekt indebærer:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering
Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Book et Gratis Badtjek her:

Har vi fanget din interesse, og vil du have foretaget et Gratis Badtjek? Så udfyld nedenstående formular. Efter vi har accepteret anmodningen, sender vi en medarbejder afsted mod din adresse. Badtjekket er gratis og uforpligtende, så  der er ingen grund til ikke at få det foretaget. Start på drømmen om et nyt badeværelse allerede i dag.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

  En snak om dine ønsker og behov

  Når du er blevet præsenteret for dine badeværelsesmuligheder, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Det er vigtigt, at det nye badeværelse afspejler dig og din families æstetiske sans og funktionelle behov. Hos Bedre Bad Hobro har vi mange års erfaring med at skabe flotte og inspirerende badeværelser, der er tilpassede vores kunders individuelle smag. Uanset om der er tale om en omlægning af badeværelset eller en totalrenovation, så kan vores dygtige medarbejdere hjælpe.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Forskellige muligheder med badeværelset

  Når det kommer til renoveringen af dit gamle badeværelse, så er der flere forskellige løsningsmodeller at vælge imellem. Trænger du til et spritnyt badeværelse, så er den bedste løsningsmodel en totalrenovation. Her kan vi være behjælpelige igennem hele processen fra start til slut. Vi kan tilbyde inspiration til forskellige stilarter af badeværelser og blive din totalleverandør hele vejen gennem processen. Vi kan hjælpe dig med alt fra valget af armaturer og klinker til den færdige installation af det sidste modul på badeværelset. Herefter rydder vi op efter os selv, og forlader først boligen, når badet er klar til brug.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  En anden mulighed?

  Hvis en totalrenovation ikke er inden for budgettet, har vi også stor erfaring med andre løsninger. F.eks. kan det gøre underværker for et badeværelse at få udskiftet badeværelsesmøblerne og tilbehøret. En ny håndvask, et lækkert nyt toilet og nye håndklædetørrere kan ændre udseendet markant. Lægger du nye klinker til, har vi faktisk næsten et helt nyt badeværelse. Denne metode giver dig følelsen af et nyt badeværelse, uden at koste det samme som en totalrenovation. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med valget af forskellige materialer og guide dig igennem gode sammensætninger. Vi har også et tip eller to til den optimale indretning af badeværelset.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

  En bred vifte af muligheder

  Der er mange overvejelser, når det kommer til planlægningen af et nyt badeværelse. Vi har samlet en liste med de eksempler, som vores kunder oftest bruger længst tid på:

  • Valg af materialer
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Funktionaliteten
  • Farver

  Vi ved, at det godt kan være lidt uoverskueligt at navigere rundt i de mange nødvendige valg. Et Gratis Badtjek er en rigtig god måde at starte på. Badtjekket giver dig nemlig indledningsvist et overblik og en klarhed samt opstiller de mange fordele og ulemper, som de forskellige materialer og badeværelsesmøbler har.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

  God service i hele processen

  Vi forstår nødvendigheden af at tilbyde god service fra start til slut i et projekt. Vi forsøger at skabe den absolut bedste oplevelse for kunden hver eneste gang. Vi arbejder med totalløsninger, når vi udfører VVS-opgaver og skaber badeværelser. Det betyder, at vi fra start til slut er engageret i hele projektet. Vi ordner alt bøvlet med diverse håndværkere: VVS’ere, elektrikere osv., og vi sørger for at leverancerne kommer til tiden. Vi samarbejder nemlig kun med håndværkere, der matcher vores fokus på kvalitet. Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Kontakt os i dag!

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 98 52 41 22
  info@betzer-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon