Badeværelse

Nyt badeværelse eller fornyet badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse eller blot en fornyelse af dit nuværende badeværelse? Uanset hvad din drøm er, er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi tilbyder et gratis-badtjek, hvor vi vurderer dit nuværende badeværelse og kommer med et uforpligtende tilbud.

Med baggrund i vores mange årige erfaring kan vi give dig kvalificeret sparring og gode råd, når du skal have nyt badeværelse - hvad enten det hele skal installeres fra bunden eller du blot skal have udskiftet enkelte badeværelseselementer.

Vi hjælper dig hele vejen til dit nye badeværelse

Vælger du os som leverandør og installatør af dit nye/fornyede badeværelse, kan du være helt tryg ved processen. Vi styrer hele byggeprocessen - lige fra koordineringen af de enkelte håndværkere til at hjælpe dig med at udvælge de rette produkter til dit nye badeværelse

Start inspirationsfasen

Processen i forbindelse med et nyt badeværelse bør altid starte med inspirationsfasen. Ved at lade dig inspirere af forskellige badeværelser, bliver du bedre kvalificeret til at træffe til- og fravalg, når det kommer til dit badeværelse.

Vi hjælper dig også i inspirationsfasen - og du kan begynde den allerede nu. Klik her og se forskellige badeværelser, som Bedre Bad-kæden har udført de seneste år.

Kontakt os for nærmere info

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne i forbindelse med installation af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte oskontakte os for en uforpligtende snak.

Vi installerer badeværelser i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Se mere om