Totalentreprise til nyt badeværelse Hobro

Gratis rådgivning og inspiration til badeværelsesrenovering

Drømmer du om et nyt badeværelse eller blot en fornyelse af dit nuværende badeværelse? Uanset hvad din drøm er, er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi tilbyder et gratis badtjek, hvor du får besøg af en lokale badekspert fra Bedre Bad Hobro, som vil gennemgå dit nuværende badeværelse fra A til Z. Vi vurderer badeværelsets tilstand og i en dialog finder frem til, hvordan vi kan realisere dine badeværelsesdrømme. Ønser du et uforpligtende tilbud på renovation af badeværelse, så opstiller vi gerne relevante løsningsforslag, som er rettet mod dine krav og behov.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring kan vi give dig kvalificeret sparring og gode råd - allerede i inspirationsfasen til nyt badeværelse. Vi hjælper også gerne med det praktiske, hvad enten badeværelset skal renoveres fra bunden eller du blot skal have udskiftet enkelte badeværelseselementer. Kontakt Betzer & Søn og hør mere om badtjekket.

Gør-det-selv eller få professionelt firma til badeværelsesrenovering?

Badeværelsesrenovering er stort set umuligt at udføre selv. Badeværelset skal udføres efter gældende regler og lovning, hvilket kræver at man skal have fat i en autoriseret murer, vvs'er, elektriker, tømrer, maler og eventuelt gulvmand.

Vælger du Bedre Bad Hobro som hovedentreprise til nyt badeværelse, så sørger vi for at indgå aftaler og koordinere arbejdet indsatserne de forskellige faggrupper. Samtidigt har du en fast kontaktperson hos os, som har det fulde overblik over tidsplan og økonomi.

Vi hjælper dig hele vejen til dit nye badeværelse

Vælger du os som leverandør og installatør af dit nye badeværelse, kan du være helt tryg ved processen. Vi styrer hele byggeprocessen - lige fra koordineringen af de enkelte håndværkere til at hjælpe dig med at udvælge de rette produkter til fornyelsen af badeværelset. Det kalder vi for en totalløsning. Vi gør projektet overskueligt for dig, så vi er din eneste kontaktperson gennem hele forløbet. Du skal derfor blot læne dig tilbage, og nyde dit endelige resultat. 

Det betyder også, at med os som samarbejdspartner, vil du aldrig opleve skyggeomkostninger eller andre former for skjulte regninger. Vi sætter en ære i at være en af de eneste håndværkere i Danmark, som har en fuldstændigt transparent prismodel.

Øg boligens komfort med et nyt badeværelse

Hos Betzer & Søn VVS i Hobro deler vi den samme opfattelse som mange andre. Her mener vi, at boligens badeværelse er et af de rum, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Derfor kan man med smarte og funktionelle løsninger løfte komforten, samt de små glæder og fornøjelser i hverdagen. Med vores mange års erfaring i ryggen har vi leveret utallige unikke løsninger, som er skræddersyede efter den enkelte husstands krav og behov. Det samme kan vi gøre for dig gennem en kyndig dialog, hvor kunden altid er i fokus. 

Få del i vores store udvalg af smarte og funktionelle løsninger allerede i dag. Kontakt os, og hør nærmere om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig. 

Start inspirationsfasen i fællesskab med os

Processen i forbindelse med et nyt badeværelse bør altid starte med inspirationsfasen. Ved at lade dig inspirere af forskellige badeværelser, bliver du bedre kvalificeret til at træffe til- og fravalg, når det kommer til dit badeværelse.

Vi hjælper dig også i inspirationsfasen - og du kan begynde den allerede nu. Få inspiration her og klik videre for at se forskellige badeværelser, som Bedre Bad-kæden har udført de seneste år. Vi har efterhånden været inde over mange badeværelser, hvor udfordringerne har været vidt forskellige. Vi er kyndige i at finde de smarte løsninger til små badeværelser, give inspiration der pifter badeværelset op og ikke mindst totalløsningen til renovering af både badeværelset og bryggers.

Certificeret Vådrumsinstallatører - Du kan stole på os

Vi er samtidig stolte af at kunne kalde os for Certificeret Vådrumsinstallatør, hvor vi løbende bliver kontrolleret af det Teknologiske Institut. Derved besidder vi den nødvendige viden til udvidelse, ombygning eller totalrenovering af dit nuværende badeværelse efter de givne love og regler. 

Når man har med boligens vådrum at gøre, så er det ekstremt vigtigt, at man vælger en badekspert, som har fokus på valg af de rigtige materialer, og ikke mindst fokus på kvaliteten i udførelsen af arbejdet. Her kommer Bedre Bad - Bedre Energi Hobro ind i billedet. Vi er din lokale samarbejdspartner, og sikrer, at du når i mål med dit næste drømmebadeværelse. 

Kontakt os for nærmere info

Er du interesseret i et nyt badeværelse eller trænger det gamle bare til et lille pift? For at høre nærmere om mulighederne i forbindelse med installation af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi installerer badeværelser i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Læs mere om:

Herunder finder du vores andre undersider, som har relevante informationer om badeværelset. Vi har samlet en god portion relevant information på siderne, og du kan indledningsvis få besvaret nogle spørgsmål her. Hvis du vil mere teknisk ned i informationen, så er du velkommen til at komme forbi butikken, eller kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål.