NYT lækkert BADEVÆRELSE

Vi kan skabe dit drømmebadeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse eller blot en fornyelse af dit nuværende badeværelse? Uanset hvad din drøm er, er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi tilbyder et gratis badtjek, hvor vi vurderer dit nuværende badeværelse og kommer med et uforpligtende tilbud. Her vil du få besøg af din lokale badekspert, som vil gennemgå dit nuværende badeværelse fra a til z. Til sidst opstiller vi relevante løsningsforslag, som er rettet mod kundens individuelle krav og behov. 

Med baggrund i vores mangeårige erfaring kan vi give dig kvalificeret sparring og gode råd, når du skal have nyt badeværelse - hvad enten det hele skal installeres fra bunden, eller du blot skal have udskiftet enkelte badeværelseselementer. Kontakt Betzer & Søn og få et godt tilbud.

Vi hjælper dig hele vejen til dit nye badeværelse

Vælger du os som leverandør og installatør af dit nye/fornyede badeværelse, kan du være helt tryg ved processen. Vi styrer hele byggeprocessen - lige fra koordineringen af de enkelte håndværkere til at hjælpe dig med at udvælge de rette produkter til dit nye badeværelse. Det kalder vi for en totalløsning. Vi gør projektet overskueligt for dig, så vi er din eneste kontaktperson gennem hele forløbet. Du skal derfor blot læne dig tilbage, og nyde dit endelige resultat. 

Det betyder også, at med os som samarbejdspartner, vil du aldrig opleve skyggeomkostninger eller andre former for skjulte regninger. Vi sætter en ære i at være en af de eneste håndværkere i Danmark, som har en fuldstændigt transparent prismodel.

Øg boligens komfort 

Hos Betzer & Søn VVS i Hobro deler vi den samme opfattelse som mange andre. Her mener vi, at boligens badeværelse er et af de rum, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Derfor kan man med smarte og funktionelle løsninger løfte komforten, samt de små glæder og fornøjelser i hverdagen. Med vores mange års erfaring i ryggen har vi leveret utallige unikke løsninger, som er skræddersyede efter den enkelte husstands krav og behov. Det samme kan vi gøre for dig gennem en kyndig dialog, hvor kunden altid er i fokus. 

Få del i vores store udvalg af smarte og funktionelle løsninger allerede i dag. Kontakt os, og hør nærmere om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig. 

Start inspirationsfasen

Processen i forbindelse med et nyt badeværelse bør altid starte med inspirationsfasen. Ved at lade dig inspirere af forskellige badeværelser, bliver du bedre kvalificeret til at træffe til- og fravalg, når det kommer til dit badeværelse.

Vi hjælper dig også i inspirationsfasen - og du kan begynde den allerede nu. Få inspiration her og klik videre for at se forskellige badeværelser, som Bedre Bad-kæden har udført de seneste år. Vi har efterhånden været inde over mange badeværelser, hvor udfordringerne har været vidt forskellige. Vi er kyndige i at finde de smarte løsninger til små badeværelser, give inspiration der pifter badeværelset op og ikke mindst totalløsningen til renovering af både badeværelset og bryggers.

Certificering 

Vi er samtidig stolte af at kunne kalde os for Certificeret Vådrumsinstallatør, hvor vi løbende bliver kontrolleret af det Teknologiske Institut. Derved besidder vi den nødvendige viden til udvidelse, ombygning eller totalrenovering af dit nuværende badeværelse efter de givne love og regler. 

Når man har med boligens vådrum at gøre, så er det ekstremt vigtigt, at man vælger en badekspert, som har fokus på valg af de rigtige materialer, og ikke mindst fokus på kvaliteten i udførelsen af arbejdet. Her kommer Bedre Bad - Bedre Energi Hobro ind i billedet. Vi er din lokale samarbejdspartner, og sikrer, at du når i mål med dit næste drømmebadeværelse. 

Kontakt os for nærmere info

Er du interesseret i et nyt badeværelse eller trænger det gamle bare til et lille pift? For at høre nærmere om mulighederne i forbindelse med installation af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi installerer badeværelser i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Læs mere om:

Herunder finder du vores andre undersider, som har relevante informationer om badeværelset. Vi har samlet en god portion relevant information på siderne, og du kan indledningsvis få besvaret nogle spørgsmål her. Hvis du vil mere teknisk ned i informationen, så er du velkommen til at komme forbi butikken, eller kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål.