Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Totalentreprise til nyt badeværelse Hobro

Drømmer du om et nyt badeværelse eller blot en fornyelse af dit nuværende badeværelse? Uanset hvad din drøm er, er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi tilbyder et Gratis Badtjek, hvor du får besøg af en lokal badekspert fra Bedre Bad Hobro, som vil gennemgå dit nuværende badeværelse fra A til Å. Vi vurderer badeværelsets tilstand og i en dialog finder vi frem til, hvordan vi kan realisere dine badeværelsesdrømme. Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovation af badeværelse, så opstiller vi gerne relevante løsningsforslag, som er rettet mod dine krav og behov.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring kan vi give dig kvalificeret sparring og gode råd til nyt badeværelse – allerede i inspirationsfasen. Vi hjælper også gerne med det praktiske, hvad enten badeværelset skal renoveres fra bunden, eller du blot skal have udskiftet enkelte badeværelseselementer. Kontakt Betzer & Søn og hør mere om badtjekket.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Gør-det-selv eller få professionelle til badeværelsesrenovering?

Badeværelsesrenovering er stort set umuligt at udføre selv. Badeværelset skal nemlig udføres efter gældende regler og lovgivning, hvilket kræver, at man skal have fat i en autoriseret VVS’er, murer, elektriker, tømrer, maler og eventuelt gulvmand.

Vælger du Bedre Bad Hobro som totalleveradør til dit nye badeværelse, sørger vi for at indgå aftaler og koordinere arbejdsindsatserne af de forskellige faggrupper. Samtidigt har du en fast kontaktperson hos os, som har det fulde overblik over tidsplan og økonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi hjælper dig hele vejen til dit nye badeværelse

Når du vælger os som leverandør og installatør af dit nye badeværelse, kan du være helt tryg ved processen. Vi styrer hele byggeprocessen – lige fra koordineringen af de enkelte håndværkere til at hjælpe dig med at udvælge de rette produkter til fornyelsen af badeværelset. Det kalder vi for en totalløsning. Vi gør projektet overskueligt for dig, så vi er din eneste kontaktperson gennem hele forløbet. Du skal derfor blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Det betyder også, at med os som samarbejdspartner vil du aldrig opleve ekstraomkostninger eller andre former for skjulte regninger. Vi sætter en ære i at være en af de eneste håndværkere i Danmark, som har en fuldstændigt transparent prismodel.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Øg boligens komfort med et nyt badeværelse

Hos Betzer & Søn VVS i Hobro mener vi, at boligens badeværelse er et af de rum, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Derfor kan man med smarte og funktionelle løsninger løfte komforten og bidrage positivt til de små glæder og fornøjelser i hverdagen. Med vores mange års erfaring i ryggen har vi leveret utallige unikke løsninger, som er skræddersyede efter den enkelte husstands krav og behov. Det samme kan vi gøre for dig gennem en kyndig dialog, hvor kunden altid er i fokus.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Start inspirationsfasen i fællesskab med os

Processen i forbindelse med et nyt badeværelse bør altid starte med inspirationsfasen. Ved at lade dig inspirere af forskellige badeværelser, bliver du bedre kvalificeret til at træffe til- og fravalg, når det kommer til dit eget badeværelse.

Vi hjælper dig gerne i inspirationsfasen – og du kan begynde den allerede nu. Få inspiration her og klik videre for at se forskellige badeværelser, som Bedre Bad-kæden har udført de seneste år. Vi har efterhånden været inde over mange badeværelser, hvor udfordringerne har været vidt forskellige. Vi er kyndige i at finde de smarte løsninger til både små  og store badeværelser, give inspiration der pifter badeværelset op og ikke mindst totalløsningen til renovering af både badeværelset og bryggers.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Certificeret Vådrumsinstallatør – din garanti for kvalitetsarbejde

Vi er stolte af at kunne kalde os for Certificerede Vådrumsinstallatører, hvor vi løbende bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. Du kan regne med, at vi har den nødvendige viden og færdigheder til udvidelse, ombygning eller totalrenovering af dit nuværende badeværelse efter de givne love og regler.

Når man har med boligens vådrum at gøre, er det ekstremt vigtigt, at man vælger en badekspert, som har fokus på valg af de rigtige materialer – og ikke mindst på kvaliteten i udførelsen af arbejdet. Her kommer Bedre Bad Hobro ind i billedet. Vi er din lokale samarbejdspartner, som sikrer, at du når i godt mål med dit drømmebadeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for nærmere info

Er du interesseret i et nyt badeværelse, eller trænger det gamle bare til et lille pift? For at høre nærmere om mulighederne i forbindelse med installation af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi installerer badeværelser i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Læs mere om:

Herunder finder du vores andre undersider, som har relevante informationer om badeværelset. Her kan du indledningsvis få besvaret flere spørgsmål. Hvis du vil mere teknisk ned i informationen, så er du velkommen til at komme forbi butikken eller kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon