Vandhane

Ny vandhane - se både på funktionalitet og design

I dag er en vandhane meget mere end en vandhane. Vandhanen er med til at gøre hverdagen lettere. Derudover er en vandhane med til at understrege stilen og indretningen i dit badeværelse, køkken eller bryggers.

Vandhane og blandingsbatteri

En vandhane med to håndtag, hvor vandtemperaturen indstilles ved at dreje på den varme og kolde hane, kaldes også et batteri.

Moderne vandhaner har ofte ét håndtag, som bruges til at justere temperaturen med - og her er det noget lettere og hurtigere at indstille temperaturen. Disse moderne vandhaner kaldes også blandingsbatterier.

Vandhanens funktioner

Du kan i dag vælge mellem forskellige funktioner til din vandhane/blandingsbatteri - det kan eksempelvis være:

  • Vandsparefunktion: En indbygget "modstand” i blandingsbatteriet gør, at der blot udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis du ønskes mere tryk på hanen.
  • Termostatstyret: Den ønskede temperatur (eksempelvis på brusevandet) kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Udskift vandhanen og spar penge

Det kan ofte betale sig at udskifte en ældre vandhane med en ny, moderne vandhane (blandingsbatteri), fordi moderne vandhaner er mere vandbesparende. Det tager længere tid at indstille temperaturen med de ældre to-grebs-vandhaner, end med de nyere blandingsbatterier med ét greb. Med et blandingsbatteri sparer du på vandet - og hvis du oven i købet vælger en vandhane med vandsparefunktion, kan du spare yderligere.

Vi sørger for levering og montering

Køber du en vandhane hos os, følger levering og montering med i prisen. Så slipper du for selv at skulle montere den nye vandhane.

Er du interesseret i at høre nærmere om vandhaner og dertilhørende funktioner og designs, er du velkommen til at kontakte os..

Vi levrer/monterer vandhaner i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Se mere om