Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vandhane, armatur og blandingsbatterier

Vandhane, armatur og blandingsbatteri – kært barn har mange navne. Uanset hvilket udtryk du bruger, når du skal købe ny vandhane til badeværelset, så kan du være sikker på at Bedre Bad Hobro kan levere og installere løsningen hurtigt og nemt. Her køber du ikke kun en ny vandhane, du får nemlig levering, montering og garanti uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Bestil ny vandhane inklusiv montering

I dag er en vandhane meget mere end bare et praktisk element. Udover at være en del af badeværelsets praktiske funktioner, tæller den også med i helhedsudtrykket af stilen og indretning på badeværelset, i køkkenet eller bryggerset.

Uanset om du bare skal have udskiftet den gamle hane, delvist fornyet badeværelset, eller vi snakker et komplet nyt badeværelsesprojekt, så har vi et væld af flotte of funktionelle vandhaner og blandingsbatterier.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Vandhanens funktioner

Du kan i dag vælge mellem forskellige funktioner til dit vandhane/blandingsbatteri – det kan f.eks. være:

 • Vandsparefunktion
 • Termostatstyret
 • Berøringsfri armatur

En vandhane er langt fra ”bare en vandhane”. Det er nemlig ikke så simpelt, som to håndtag man skruer på, og så vælter vandet ud gennem hanen. Nutidens moderne haneløsninger er nemlig også et relevant designelement. Vi oplever ofte, at vandhanen er med til at definere rummets stil og husstandens smag. Det er uanset om den er monteret i køkkenet, i bryggerset eller på badeværelset så betyder det meget for det overordnede designmæssige indtryk af rummet. Som det var nævnt ovenover, så kan vandhaner have mange forskellige funktioner. Derfor er valget af vandhane i sidste ende et spørgsmål om din smag, og hvilke funktioner du finder interessante.

hansgrohe-Talis-M54

Vores udvalg

Du vil hos Bedre Bad – Bedre Energi Hobro finde alle slags armaturer, som dit hjerte begærer:

 • Vandhaner til badeværelset
 • Vandhaner til køkkenet
 • Vandhaner til bryggerset
 • Udendørs vandhaner (f.eks. garagen eller til haven)

Prisen på din nye vandhane er altid inklusive montering. Vi mener nemlig, at du ikke selv skal stå med den bøvlede montering. Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, så er du garanteret et solidt stykke kvalitetshåndværk. Naturligvis medfølger der en garanti, som sikrer dig at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Udskift vandhanen og spar penge

Det kan ofte betale sig at udskifte en ældre vandhane med en ny, moderne vandhane (blandingsbatteri), fordi moderne vandhaneløsninger er mere vandbesparende. Det tager længere tid at indstille temperaturen med de ældre to-grebs-vandhaner, end med de nyere blandingsbatterier med ét greb. Med et blandingsbatteri sparer du på vandet – og hvis du ovenikøbet vælger en vandhane med Vandsparefunktion, kan du spare yderligere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Hvad er et blandingsbatteri?

Et blandingsbatteri er en moderne vandhane, som blander det kolde og varme vand, så du lettere opnår den ønskede vandtemperatur ved brug af ét håndtag. Blandingsbatterier adskiller sig fra ældre armaturer, da du som oftest kun har ét greb på vandhanen, som justerer vandtemperaturen. De fleste ældre armaturer har to håndtag – ét til det varme vand og ét til koldt vand.

Moderne vandhaner har ofte ét håndtag, som bruges til at justere temperaturen med – og her er det noget lettere og hurtigere at indstille temperaturen. Disse moderne haner kaldes også blandingsbatterier.

Quooker Fusion Round

Vandhaner i god kvalitet

I Danmark er det kun lovligt at sælge vandhaner/blandingsbatterier, hvis de er VA-godkendte. For at få en VA-godkendelse skal vandhanen gennem en test, hvori man ser om den overholder grænseværdierne for udledning af cadmium og bly. Det er meget vigtigt, at vandhanen overholder disse krav, da for mange tungmetaller i vandet er sundhedsskadeligt. Desværre har det vist sig, at der faktisk sælges mange vandhaner i Danmark, som ikke har VA-godkendelsen, og derfor ikke lever op til minimumskravene. Derfor skal du være på vagt, hvis du kun vælger en vandhane på baggrund af prisen, da du kan risikere at vælge et blandingsbatteri der ikke er VA-godkendt.

Vælger du en troværdig samarbejdspartner, såsom Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, så er du sikret at vi kun forhandler kvalitetsvandhaner, som overholder alle minimumskrav. Vi arbejder sammen med et stort leverandørnetværk, hvor vi har screenet alle leverandører for deres kvalitet og serviceniveau.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi sørger for levering og montering

Køber du en vandhane hos os, følger levering og montering med i prisen. Så slipper du for selv at skulle montere den nye vandhane. Vi har et stort udvalg af vandhaner at vælge imellem og meget andet, som du kan få på vores webshop.

Er du interesseret i at høre nærmere om blandingsbatterier og dertilhørende funktioner og designs, er du velkommen til at kontakte os.

Vi levrer og monterer vandhaner i Hobro og omegn – herunder bl.a. Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon