DIN LEVERANDØR INDEN FOR ENERGILØSNIGER og varmesystemer

Bedre Bad - Bedre Energi Hobro - Betzer & Søn VVS er din lokale og uvildige energiekspert i Hobro og omegn. Vi besidder mange års erfaring med at finde de bedste energiløsninger til både private og erhvervskunder. Uanset hvilken form for energiløsning vores kunder efterspørger, så kan vi ordne det. Vi er din sikkerhed for korrekt installerede energiløsninger. Herunder ses et lille udsnit af de energiløsninger vi skaber:

Uanset hvilken form for energiløsning du er ude efter, så kan vi være dig behjælpelig. Er du i tvivl om, hvilken energiform der passer bedst til dine behov, så kontakt os. Vi er autoriserede energivejledere, og kan guide dig igennem de forskellige energiløsninger, der findes på markedet i dag.

Grønnere energi med Bedre Energi

Er du interesseret i en alternativ energikilde, der er miljøvenlig, så har vi også en løsning til dig. Her kan vi anbefale forskellige energiformer, såsom naturgas og diverse varmepumper. Naturgas er en af de opvarmningsformer, der er absolut billigst - samtidigt med, at den er mere miljøvenlig sammenlignet med et oliefyr. Vi kan hjælpe dig med installationen af et nyt naturgasanlæg eller serviceringen af et gammelt anlæg. Vi kan tilbyde både moderne gaskedler og kondenserende naturgaskedler.

Med en varmepumpe producerer du din egen energi til opvarmning af huset og brugsvandet. Vi har erfaring med alle typer af varmepumper. Vi kan altså installere:

Hvilken type du bør vælge, afhænger af flere faktorer såsom: boligforhold og i særdeleshed grundens beliggenhed og størrelse.

Vi skaber overblikket 

Din lokale energiekspert Betzer & Søn er din lokale samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring i ryggen har vi leveret mange forskellige unikke og komplekse løsninger til vores kunder. Det samme kan vi gøre for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os allerede i dag. Som din uvildige energispecialist er vi fuldt ud uafhængig af energiselskaber, og giver dig netop gode råd og vejledning, som er rettet mod den enkelte kundes behov og krav. Det er din vej til at få mest glæde af din investering mange år ud i fremtiden. 

Effektive og optimerede løsninger

Uanset om du vælger en grøn løsning eller en traditionel energiløsning, så kan du være sikker på, at vi sikrer dig den mest effektive løsning. For at et opvarmningsanlæg eller en energikilde skal være effektiv kræver det, at anlægget er optimeret. Ikke optimerede anlæg anvender flere ressourcer end nødvendigt, samt producere et lavere output i sidste ende. Dette giver i sidste ende en højere varme og elregning, hvilket ikke er optimalt. Vælger du at samarbejde med Bedre Bad Hobro, kan du sove trygt med den viden, at alle dine anlæg anvender ressourcerne optimalt.

Som medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, får vi tilført den nyeste viden indenfor energi og varmeanlæg. Denne viden distribueres ud til vores medarbejdere, således at alle vores medarbejdere er opdateret omkring de nyeste tiltag indenfor energi og varme områderne. På denne måde kan vi altid tilbyde vores kunder den bedste rådgivning i forbindelse med deres energiløsninger. Det gør også, at vi kan skabe de bedst mulige energiløsninger for vores kunder.

Vil du høre mere omkring energiløsninger?

Er du interesseret i, at høre mere omkring forskellige energiløsninger? Vi står klar til at hjælpe dig med enhver energiløsning. Vores energivejledere er i stand til at guide dig sikkert igennem ethvert projekt der involverer energi eller varmeløsninger. Uanset om du er interesseret i, at høre mere omkring varmeløsninger eller energiløsninger, så kan vi være til hjælp. Du kan kontakte os på tlf. 98 52 41 22, eller trykke her og finde vores resterende kontaktinformationer. Vi står klar til at rådgive dig omkring den bedste løsning, for dig og din bolig.

Læs mere om:

Herunder finder du links til vores undersider, som er relateret til energi. Vi har samlet en række informationer, som vi mener er nyttige. Har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.