Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

El-vandvarmer

Vi stiller altid vores store viden og kompetencer til rådighed. Det gælder naturligvis også vores viden og erfaringer med el-vandvarmere. Vi står til rådighed for råd og sparring, inden køb af vandvarmer lige som vi også kan hjælpe med:

 • nyetablering af el-vandvarmer
 • udskiftning af el-vandvarmer
 • renovering af el-vandvarmer
 • vedligeholdelse af el-vandvarmer

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Hobro er vi Certificerede Energivejledere. Det betyder, at vi har stor erfaring med diverse energibesparelsesmetoder, og at vi kan skabe en lang række af energirigtige løsninger. Vi har stor erfaring med de bedste vandvarmere på markedet, og implementerer kun kvalitetsløsninger for vores kunder. Vi installerer energirigtige løsninger for private såvel som erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Uanset din situation, kan du være sikker på at Bedre Energi Hobro kan hjælpe dig med din gamle eller nye el-vandvarmer.

Metro Therm El-vandvarmer

Med baggrund i vores mangeårige erfaring med vandvarmere, anbefaler vi oftest Metro Therm el-vandvarmeren. Dette skyldes, at den indeholder de største fordele for forbrugeren. Blandt disse fordele ved vandvarmerne er:

 • 5 års garanti mod gennemtæring af varmtvandsbeholderen
 • Flere vandvarme størrelser, som kan tilpasses behov og forbrug
 • Beholderne er indvendigt behandlet med en unik emalje, som forhindrer rust. Det giver øget hygiejne og minimerer risikoen for Legionella
 • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Har du før stået i den irriterende situation, hvor der ikke er mere varmt vand tilbage til bruseren efter kun 2 personer har været i bad? Mener du ligesom os, at det er en hamrende irritation situation fra morgenstunden? Så frygt ej, vi har løsningen! Ved at vælge en el-vandvarmer fra Metro Therm undgår du fuldstændigt denne situation i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

El-vandvarmeren overholder danske krav

Idet el-vandvarmere fra Metro Therm er dansk produceret, overholder de alle høje danske krav til bl.a. miljø og produktion.

Metro Therm el-vandvarmere er blevet udviklet og videreudviklet i Danmark gennem mere end 60 år. Med en el-vandvarmer fra Metro Therm er du sikker på at få en el-vandvarmer med kvaliteten helt i top!

El-vandvarmere og totalløsninger

Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi, som din samarbejdspartner i forbindelse med udskiftningen, serviceringen eller installationen af en el-vandvarmer, så vil du opleve konceptet totalløsning. Med totalløsning mener vi, at vi lige fra starten overtager projektet med din el-vandvarmer. Vi står klar med gode råd omkring de forskellige modeller, og kommer gerne ud og besigtiger din ejendom før påbegyndt arbejde. Herefter sikrer vi leverationen af en kvalitets el-vandvarmer fra vores store leverandørnetværk. Når installationsprocessen skal i gang, kan du blot læne dig tilbage og fokusere på din hverdag. Vi sørger nemlig for koordineringen mellem de nødvendige håndværkere. Vi sikrer at elektrikerne kommer til tiden, og at montøren udfører arbejdet i højeste kvalitet. Til sidst sikrer vi en grundig rengøring og oprydning, og vi forlader ikke projektet før du er 100% tilfreds med resultatet.

Totalløsning er også et begreb, som er afspejlet i vores prismodel. Ved første øjekast kan det nemlig godt se ud som om, at vi er markant dyrere end vores konkurrenter. Det skyldes at vi inkluderer alle omkostninger i prisen. Med andre ord levering, montering og oprydning er alt sammen afspejlet i vores pris. Det betyder at du som kunde aldrig vil opleve skjulte omkostninger, eller ekstra regninger, når du forhandler med Bedre Bad – Bedre Energi Hobro. Vi er stolte af at være en af de eneste håndværkere i Danmark med en fuldstændig transparent prismodel.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Installation/servicering af el-vandvarmer

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvad enten du skal have repareret/serviceret din el-vandvarmer eller skal have installeret en helt ny af slagsen.

Vi servicerer el-vandvarmere i området omkring Hobro, herunder Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger

Herunder finder du links til vores andre sider, som har information relateret til energi. Her finder du informationer om vores hyppigste arbejdsopgaver. Har du spørgsmål til andre emner, så tøv ikke med at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon