Fjernvarme

Vær opmærksom: Dit fjernvarmeanlæg kan koste dig unødige penge

Det er vigtigt, at et fjernvarmeanlæg kører og fungerer optimalt - hvis ikke det er tilfældet, kan det koste dig flere penge end nødvendigt. Et ineffektivt fjernvarmesystem er længere tid om at opvarme din bolig - det kan både mærkes på temperaturen og ses på varmeregningen.

Dårlig afkøling er en af synderne

Når det handler om fjernvarme, er afkøling noget af det vigtigste. Vandet fra fjernvarmeværket har en fremløbstemperatur på 80-95 grader og bør afkøles til min. 35 grader i installationer til både varme og varmt vand. Er afkølingen i fjernvarmesystemet dårlig, betyder det en større varmeregning til dig.

Andre af fjernvarmeanlæggets syndere

Det er ikke kun afkøling, der er afgørende for driften af din fjernvarme. Følgende kan også medføre, at du får en dårlig udnyttelse af fjernvarmen og dermed betaler for meget.

Det drejer sig om anlæg;

  • med defekt returbegrænser
  • uden styring
  • med forkert indstillet styring
  • med for små radiatorer
  • med for gammel varmtvandsbeholder med kappe

Den rigtige fjernvarmeløsning

Betzer VVS – Bedre Bad Hobro har stor erfaring og ekspertise i etablering af moderne fjernvarmeanlæg med høj funktionalitet og ydeevne.

Vi tilbyder løbende service på fjernvarmeanlæg, hvilket ofte er billigere i længden, end at udskifte, når enheder er ufunktionsdygtige og ineffektive.

Det anbefales, at fjernvarmen eftersynes én gang om året - eller som minimum hvert andet år. Med eftersyn kan du forebygge nedbrud.

Kontakt os og få vores rådgivning og bud på din opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste varmeløsning til dig - uanset om den omfatter fjernvarme eller et andet varmesystem.

Vi opererer i følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Læs om varme- og energiløsninger