Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Fjernvarme specialister i Hobro

Vær opmærksom: Dit fjernvarmeanlæg kan koste dig unødige penge

Det er vigtigt, at et fjernvarmeanlæg kører og fungerer optimalt – hvis ikke det er tilfældet, kan det koste dig flere penge end nødvendigt. Et ineffektivt fjernvarmesystem er længere tid om at opvarme din bolig – det kan både mærkes på temperaturen og ses på varmeregningen. Hos Bedre Energi Hobro er fjernvarmeanlæg et af vores specialer, hvor vi med små justeringer og ændringer af dit anlæg har mulighed for at give dig yderligere besparelser på din varme- og energiregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Dårlig afkøling er en af energisynderne

Når det handler om fjernvarme, er afkøling noget af det vigtigste. Vandet fra fjernvarmeværket har en fremløbstemperatur på 80-95 grader og bør afkøles til min. 35 grader i installationer til både varme og varmt vand. Er afkølingen i fjernvarmesystemet dårlig, betyder det en større varmeregning til dig. Her kommer Betzer & Søn VVS i Hobro ind i billedet. Hvis dette problem er gældende, så kan vi sende vores kompetente medarbejdere ud til dig, og her har vi mulighed for at danne os et overblik over problemet.

Andre af fjernvarmeanlæggets syndere

Det er ikke kun afkøling, der er afgørende for driften af din fjernvarme. Følgende kan også medføre, at du får en dårlig udnyttelse af fjernvarmen, og dermed betaler for meget.

Det drejer sig om anlæg:

 • med defekt returbegrænser
 • uden styring
 • med forkert indstillet styring
 • med for små radiatorer
 • med for gammel varmtvandsbeholder med kappe
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Installation og service af fjernvarmeanlæg

Betzer & Søn VVS – Bedre Energi Hobro har stor erfaring og ekspertise i etablering af moderne fjernvarmeanlæg med høj funktionalitet og ydeevne.

Vi tilbyder løbende service på fjernvarmeanlæg, hvilket ofte er billigere i længden, end at udskifte, når enheder ikke er funktionsdygtige og ineffektive.

Det anbefales, at fjernvarmen eftersynes én gang om året – eller som minimum hvert andet år. Med eftersyn kan du forebygge nedbrud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Generelt om fjernvarme

Overordnet set, så fungerer fjernvarme således, at der via et højisoleret rør bliver sendt varmt vand, som bliver fordelt til boligerne. Det varme vand har to primære formål, hvor det ene formål er opvarmning af boligen, og det andet formål er til almindeligt forbrug. Når vandet efterfølgende har afgivet sin varme, så bliver det sendt retur til kraftværket, hvor det igen kan varmes op.

Fordele ved fjernvarme:

 •  Enkelt og billig installation. Fjernvarmeinstallationen er relativ billig og enkel, hvilket betyder, at investering hurtigt tjener sig selv ind igen.
 •  Et fjernvarmeanlæg er generelt billigt i drift, og driftssikkerheden er høj. Det skyldes at et anlæg består af få gennemtestede komponenter.
 •  Forsyningssikkerheden ved et fjernvarmeanlæg er høj, da det er fjernvarmeværket som har ansvaret for driften.

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, og hør mere omkring dine muligheder med fjernvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Priser

Den eksakte pris på fjernvarme kan variere fra fjernvarmeværk til fjernvarmeværk. Årsagen heraf skal findes ud fra flere relevante faktorer. Dog er det først og fremmest vigtigt at pointere, at opvarmning med fjernvarme er mere energieffektiv og energiøkonomisk sammenlignet med andre typer fx gas, olie eller el.

Afstanden mellem fjernværket og den enkelte husstand påvirker prisen. Desuden er prisen, også påvirket af det brændstof, som fjernværket benytter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Forventet levetid og vedligeholdelse

Vores generelle anbefaling er, at dit fjernvarmeanlæg bør efterses en gang om året. Her er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatører, som tager sig af serviceringen. Hos Bedre Energi Hobro tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler efter den enkelte kundens behov og krav.

Et fjernvarmeanlæg er kendetegnet ved den høje driftssikkerhed gennem levetid, hvor du kan forvente en levetid på 30 år eller mere. Dette er dog forudsat, at der bliver foretaget eftersyn af anlægget.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Få skræddersyet rådgivning og løsningsforslag ved at kontakte os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale varmeløsning til dit hjem eller erhverv. Uanset om du overvejer fjernvarme eller et andet varmesystem, kan du altid kontakte os for at få vores ekspertise og rådgivning. Vi lytter til dine behov og præferencer, og vi udformer skræddersyede løsningsforslag, der passer præcis til dig.

Ring til os på tlf. og lad os starte samtalen om din opgave. Vores erfarne team af varmeeksperter vil guide dig gennem mulighederne og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Vi sætter en ære i at levere professionel rådgivning og service af højeste kvalitet, så du kan føle dig tryg i hele processen.

Vi betjener følgende områder: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring. Uanset hvor du befinder dig i disse områder, er vi klar til at tage imod din henvendelse og hjælpe dig med at finde den rette varmeløsning til netop din situation.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon