GaSinstallation og EFTERSYN

Har du brug for en professionel og autoriseret gas ekspert? En håndværker der forstår sig på vigtigheden af korrekt udført gasservice? Så er Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn VVS svaret på dine bønner. Vi er med i GR-gasservice, og vi har vores helt egen vagtordning. Dette tillader vores kunder at tegne serviceaftaler på deres gasanlæg. Yderligere så har vi et godkendt kvalitetsstyringssystem under Q-kontrol.

Gas specialister

Hos Bedre Bad Hobro er vi eksperter i alt, der har med gas at gøre. Vi kan sikre vores kunder en god og effektiv service uanset, hvilken type af gasanlæg de står med. Dette skyldes vores mangeårige erfaring indenfor feltet, samt vores kompetente og professionelle medarbejderstab.

Vi sætter en pli i at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service og aldrig forlade en opgave, før kunden er helt tilfreds. Når det kommer til gas, er det exceptionel vigtigt, at du vælger en kompetent og professionel installatør. Det skyldes, at gasinstallationer der er monteret forkert, kan have katastrofale følger. Med Bedre Bad Hobro er du sikret en gas-installatør, der har fokus på, at installationerne bliver installeret korrekt. Samtidigt vil du altid møde en venlig og serviceminded medarbejder, der sikkert og trygt hjælper dig med opgaven. Dette gør sig gældende uanset, om du skal have fikset et mindre problem med gasanlægget, eller om du skal have installeret og monteret et helt nyt anlæg.

Vi kommer også gerne forbi og optimerer dit gasanlæg. Vi tilbyder alle vores kunder, både private og erhvervskunder, at tegne skræddersyede serviceaftaler på deres gasanlæg. Det indebærer en aftale omkring, hvor ofte vi kommer forbi, kontrollerer og evt. optimerer dine gasanlæg for at forebygge driftsstop. Vi sikrer dig den højeste kvalitet via vores godkendte kvalitetsstyringssystem.

Selvom dit gasfyr er spritnyt og moderne, så er jævnlige serviceeftersyn stadigt essentielt. Det skyldes, at de fleste gaskedler har en drift på mellem 1.500 – 3.000 timer om året. Det er derfor et stort pres, som kedlen bliver udsat for, og det slider på komponenterne og andre mekaniske dele. Derfor er det faktisk ikke et spørgsmål, om hvorvidt du bør have en fast serviceaftale, men nærmere hvornår det skal foregå. Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, som tillader dig at planlægge eftersynet lige præcis efter dit skema. Vi tilbyder en effektiv og hurtig service, som samtidigt ikke halter på kvaliteten.

Netværk af specialister

Som navnet Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn VVS antyder, så er vi en del af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Gennem kæden har vi adgang til et stort netværk af andre kompetente energispecialister. Kæden tillader os at trække på viden og informationer fra alle vores kollegaer, hvilket gør, at vi kan tilbyde de bedste løsninger på markedet.

Yderligere, så bliver vi holdt opdateret omkring de nyeste løsninger med gasanlæg, og andre effektive energiløsninger. Det gør, at vores energirådgivere altid er up-to-date omkring den nyeste viden indenfor gas og energiområderne. Vi kan altså tilbyde intelligent sparring omkring gas opgaver, og andre energi relaterede projekter.

Hos Bedre Bad Hobro kan du være sikker på, at du altid modtager effektive løsninger, der overholder alle sikkerhedskrav. Du vil modtage service i første klasse fra vores medarbejdere, der har ekspertise indenfor gas og energi. Vi sørger for, at dit gasfyr og dine energiinstallationer alle er optimerede, og bruger et minimum af ressourcer. Til tider kan et defekt gasanlæg betyde, at det forbruger mange flere ressourcer end nødvendigt, hvilket kan mærkes på varmeregningen sidst på måneden.

Læs mere om

Herunder kan du læse om andre energirelaterede emner, som vi her hos Bedre Bad Hobro har fokus på. Vi har stor erfaring indenfor de forskellige energiområder, og kan hjælpe dig med både gas og varmeløsninger. Vi forstår os både på traditionelle energikilder og alternative varme muligheder. Hvis du har brug for flere informationer, end dem du finder på nedenstående sider, så tøv ikke med at kontakte os.