Gulvvarme specialister i Hobro

Hiv fat i Bedre Bad - Bedre Energi Hobro for installation af gulvvarme i boligen. Vi er eksperter i at skabe gulvvarmeløsninger med høj energieffektivitet og jævn opvarmning. Med andre ord får du et varmesystem i gulvet, der er energibesparende, billig at vedligeholde og ikke mindst et godt indeklima.

Lune fordele ved gulvvarme

Gulvvarme er dejligt - det kan de fleste vist hurtigt blive enige om. Udover komforten er der en række andre fordele ved varme i gulvet. Nogle af fordelene er:

  • jævn opvarmning
  • pengebesparelse gennem penge ved mindre varmeforbrug
  • energibesparende varmeløsning
  • større indretningsfrihed uden at skulle tage hensyn til radiatorer
  • boligens rum opvarmes og giver følelsen af varmere omgivelser

Derudover skal et gulvvarmeanlæg heller ikke males og vedligeholdelse på samme måde, som er gældende for radiatorer. Få del i de mange fordele allerede i dag, og kontakt os for at hør mere. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Hobro ser vi frem til at høre fra dig. 

Er gulvvarme dyrt?

Mange tror fejlagtigt, at gulvvarme er en meget dyr opvarmningsform. Faktisk bruger du mindre varme ved gulvvarme som opvarmningsform, end man umiddelbart skulle tro.

Idet gulvvarme opvarmer rummet nede fra og op, modsat en radiator, giver det en bedre varmefordeling. Desuden føles rummet varmere, og du kan skrue lidt ned for temperaturen i forhold til andre opvarmningsformer. Hvis du i et rum har valgt, at gulvvarme-temperaturen skal være 20 grader, vil rummet føles som 22 grader varmt.

En vigtig faktor ved overvejelser af varme i gulvet, og som ligeledes har en væsentlig faktor for varmeregningen skal findes ud fra isoleringsgraden af huset. Det er altså nødvendigt, at selve gulvet og fundamentet på boligen er tilstrækkelig godt isoleret. Årsagen heraf skal findes ved, at varmen ellers vil sive ned i jorden fremfor opvarmning af boligen. Det påvirker altså energieffektiviteten, som alt andet end lige mindskes heraf. Her kommer din lokale energiekspert ind i billedet. Vi foretager selvfølgelig et uvildigt tjek af din bolig inden projektet sættes i gang. Det er din garanti for, at du får mest glæde af din investering mange år ud i fremtiden.

Der findes to typer af gulvvarme

Du ved sikkert, at der findes to typer herunder elbaseret og vandbaseret gulvvarme. Dog kan det være svært at danne sig det fulde overblik over de tilhørende fordele og ulemper. Først og fremmest er der forskel på prisen, hvor elbaseret er billigere end vandbaseret, hvor forskellen i prisen stammer fra etablerings- og installationsomkostninger. Dog er omkostningerne forbundet med driften af et elbaseret langt højere end driftsomkostningerne for vandbaseret. Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, som passer bedst til jeres husstand, så står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning.

Love og regler om gulvvarme

Du kan trygt stole på, at vi overholde de givne love og regler på området, som fremgår af Bygningsreglementet. Her stilles der blandt andet krav til selve konstruktionen af gulvet, hvor isoleringsgraden har en væsentlig betydning. Ligesom vi også tager højde for U-værdien. Vi fører dig trygt igennem forløbet gennem en grundig dialog og sparring.

Gode råd til gulvvarme

Har du gulvvarme er følgende råd gode at følge:

1. Hold gulvvarmen på en konstant temperatur

Du får den bedste udnyttelse af gulvvarme ved en konstant temperatur gennem hele døgnet. Skru derfor ikke ned for gulvvarmen om natten.

2. Trægulve tåler ikke for høj temperatur

Trægulve trækker sig sammen, når temperaturen er konstant på mere end 27-28 grader.

3. Få installeret en A-mærket cirkulationspumpe

Gulvvarme cirkulerer meget vand igennem systemet sammenlignet med radiatorer. Få installeret en moderne A-mærket cirkulationspumpe og spar penge på lavere elforbrug.

Installation af gulvvarme Hobro

Vær opmærksom på, at al el-installation skal udføres af en autoriseret el-installatør i forbindelse med etableringen af gulvvarme. Desuden bør tilkoblingen til varmesystemet udføres af en professionel fagmand.

Vi kan træde til, når du har brug for vores professionelle fagfolk - eller vi kan stå for hele processen. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi hjælper kunder med skiftet fra radiator til gulvvarme i Hobro og omegn - herunder bl.a. Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Opgradering af eksisterende gulvvarmeanlæg

Har du allerede et gulvvarmeanlæg installeret, og kunne du godt tænke dig en opgradering? Gennem Bedre Bad – Bedre Energi installerer vi læsningen Roth Touchline. Med denne løsning er det eneste, som reelt skal udskiftes kontrolenheden, termomotorer, rumtermostater. Vi er eksperter i gulvvarme, og kan på få timer opgradere dit gamle gulvvarmeanlæg med et prisvindende design, og lækre energibesparende funktioner.

Men kan det overhovedet lade sig gøre at opgradere et eksisterende anlæg?

Kort og godt, ja det kan godt lade sig gøre. Det er faktisk slet ikke et problem!

Skal man skifte hele gulvvarmeanlæg?

Nej. Med Roth Touchline skal man kun skifte termomotorer, kontrolenheden og rumtermostaterne. Alt andet kan få lov at blive, medmindre selvfølgelig at det er defekt.

Er der et stort byggerod og skal mit gulv brydes op?

Nej slet ikke - løsningen er uden nogen former for byggerod, og gulvet skal ikke brydes op.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os endelig på tlf. 98 52 41 22, og lad os opgradere dit gulvvarmeanlæg.

Læs mere om