NATURGAS Service

Naturgas er en økonomisk god løsning

Ønsker du en billig og samtidig miljøvenlig opvarmningsform, er naturgas en god løsning. Med naturgas som opvarmningsform kan du spare helt op til 30% sammenlignet med f.eks. et traditionelt oliefyr. Det kan mærkes på energi- og varmeregningen, og samtidig bidrager du til en lavere udledning af CO2. 

Den præcise reducering af omkostninger ved udskiftning af opvarmningsmetode afhænger selvfølgelig af en række faktorer. Her har husets størrelse, årgang, isoleringsevne og antallet af familiemedlemmer en væsentlig betydning. Vi hjælper gerne med at beregne den endelige besparelse for dig. 

Moderne gaskedelteknologi

Det er en stor fordel at udskifte en ældre naturgaskedel med en ny, moderne gaskedel. Gaskedelteknologien i dag giver langt større effektivitet i forhold til de ældre kedler. Med en moderne naturgaskedel kan du styre driften mere præcist ved hjælp af fintfølende og intelligent elektronik. Samtidig er det muligt at foretage små justeringer og ændringer, så det netop stemmer overens med den enkelte kundes forbrug af energi. 

Kondenserende naturgaskedel

Hvis du udskifter den gamle gaskedel til en kondenserende naturgaskedel, kan du opnå besparelser på helt op til 30% i forhold til din nuværende varmeregning til naturgas.

Alternativt kan du også opnå besparelser på forbruget af naturgas ved følgende løsninger:

  • Få anskaffet radiatortermostater
  • Udskift de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller elektronisk styring
  • Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket.
  • Sørg for korrekt isolering af varmerørene.
  • Et vejrkompenseringsanlæg kan give dig yderligere besparelser op til 10-15%.

Når du optimerer på dit naturgasanlæg, er der ofte besparelser at hente. Det skyldes en generel mere præcis og effektiv kedeldrift, bedre udnyttelse af tilført naturgas og bedre temperaturstyring i boligens rum – hvilket også giver et bedre indeklima.

Din lokale energiekspert 

Vi ved om nogen, at det kan være svært at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger på markedet. Her kommer Bedre Energi Hobro ind i billedet, hvor vi står klar med gode råd og vejledning. Vores fokus er nemlig, at vores kunder får netop den løsning, som er mest fordelagtig for den enkelte kunde. 

Service af din naturgasinstallation

Udover etablering og udskiftning af naturgasinstallationer, tilbyder vi også servicering/vedligeholdelse af din naturgaskedel. Vi kan altså hjælpe dig, uanset om du ønsker;

  • Servicering af nuværende naturgaskedel

  • Udskiftning af nuværende gaskedel til en moderne kondenserende naturgaskedel

  • Nyetablering af naturgasinstallation

Uanset alderen på dit nuværende naturgasfyr, så kræver det en eller anden form for servicering og vedligeholdelse. Årsagen heraf skal blandt andre findes ud fra, at naturgasfyret er i brug mange timer om året. Det er derfor nærmest uundgåeligt, at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver derfor enten udskiftning eller reparation. Hos Bedre Energi Hobro tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, som stemmer overens med den enkelte kundens behov. Under besøget gennemgår vi din naturgasinstallation fra A til Z, hvor vi også foretager relevante beregninger, så vi kan indstille fyret korrekt. Du skal derfor blot læne dig tilbage, og nyde et velfungerende anlæg. 

Hos Betzer & Søn i Hobro skaber vi energieffektive og energiøkonomiske anlæg! Kontakt os allerede i dag ved oprettelse af en serviceaftale. Det er fuldt ud uforpligtende for dig, så du har absolut intet at tabe. 

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 98 52 41 22 for at høre nærmere om mulighederne for naturgas som opvarmningsform. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud og giver dig et overblik over, hvad du kan spare i forhold til din nuværende varmeløsning.

Vi hjælper kunder med naturgas-installationer i området omkring Hobro, herunder Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Læs også om

Herunder finder du links til vores andre sider, som indeholder relevant information ift. Energi. Her kan du indledningsvist læse om vores forskellige arbejdsområder, og hvilke former for energiopgaver vi typisk løser. Har du spørgsmål til informationerne, eller er du interesseret i mere tekniske forhold, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til, at give kompetent rådgivning.