Naturgas

Naturgas er en økonomisk god løsning

Ønsker du en billig og samtidig miljøvenlig opvarmningsform, er naturgas en god løsning. Med naturgas som opvarmningsform kan du spare helt op til 25%  sammenlignet med eksempelvis traditionelt oliefyr.

Moderne gaskedelteknologi

Det er en stor fordel at udskifte en ældre naturgaskedel med en ny, moderne gaskedel. Gaskedelteknologien i dag giver langt større effektivitet i forhold til de ældre kedler. Med en moderne naturgaskedel kan du styre driften mere præcist ved hjælp af fintfølende og intelligent elektronik.

Kondenserende naturgaskedel

Hvis du udskifter den gamle gaskedel til en kondenserende naturgaskedel, kan du opnå besparelser på helt op til 30% i forhold til din nuværende varmeregning til naturgas.

Service af din naturgasinstallation

Udover etablering og udskiftning af naturgasinstallationer, tilbyder vi også servicering/vedligeholdelse af din naturgaskedel.  Vi kan altså hjælpe dig, uanset om du ønsker;

  • Servicering af nuværende naturgaskedel
  • Udskiftning af nuværende gaskedel til en moderne kondenserende naturgaskedel
  • Nyetablering af naturgasinstallation

Uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for naturgas som opvarmningsform. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud og giver dig et overblik over, hvad du kan spare i forhold til din nuværende varmeløsning.

Vi hjælper kunder med naturgas-installationer i området omkring Hobro, herunder Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Læs også om