Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Naturgas service

Naturgas er en økonomisk god løsning

Ønsker du en billig og samtidig miljøvenlig opvarmningsform, er naturgas en god løsning. Med naturgas som opvarmningsform kan du spare helt op til 30% sammenlignet med f.eks. et traditionelt oliefyr. Det kan mærkes på energi- og varmeregningen, og samtidig bidrager du til en lavere udledning af CO2.

Den præcise reducering af omkostninger ved udskiftning af opvarmningsmetode afhænger selvfølgelig af en række faktorer. Her har husets størrelse, årgang, isoleringsevne og antallet af familiemedlemmer en væsentlig betydning. Vi hjælper gerne med at beregne den endelige besparelse for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Moderne gaskedelteknologi

Det er en stor fordel at udskifte en ældre naturgaskedel med en ny, moderne gaskedel. Gaskedelteknologien i dag giver langt større effektivitet i forhold til de ældre kedler. Med en moderne naturgaskedel kan du styre driften mere præcist ved hjælp af fintfølende og intelligent elektronik. Samtidig er det muligt at foretage små justeringer og ændringer, så det netop stemmer overens med den enkelte kundes forbrug af energi.

Kondenserende naturgaskedel

Hvis du udskifter den gamle gaskedel til en kondenserende naturgaskedel, kan du opnå besparelser på helt op til 30% i forhold til din nuværende varmeregning til naturgas.

Alternativt kan du også opnå besparelser på forbruget af naturgas ved følgende løsninger:

 • Få anskaffet radiatortermostater
 • Udskift de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller elektronisk styring
 • Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket.
 • Sørg for korrekt isolering af varmerørene.
 • Et vejrkompenseringsanlæg kan give dig yderligere besparelser op til 10-15%.

Når du optimerer på dit naturgasanlæg, er der ofte besparelser at hente. Det skyldes en generel mere præcis og effektiv kedeldrift, bedre udnyttelse af tilført naturgas og bedre temperaturstyring i boligens rum – hvilket også giver et bedre indeklima.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Din lokale energiekspert – Din nøgle til optimale energiløsninger

Vi forstår, at det kan være en udfordring at danne sig det fulde overblik over alle de tilgængelige energiløsninger på markedet. Hos Bedre Energi Hobro er vi her for at hjælpe dig med netop dette. Vores erfarne team af energieksperter står klar til at tilbyde dig gode råd og vejledning, så du kan træffe den bedst mulige beslutning. Vores primære fokus er at sikre, at hver enkelt af vores kunder får en energiløsning, der er mest fordelagtig for dem personligt.

Vi er din lokale kilde til ekspertise inden for energiløsninger. Vores dedikerede team er klar over de udfordringer, der følger med at navigere i det komplekse energimarked, og vi ønsker at sikre, at du får den optimale løsning, der passer til dine unikke behov.

Service af din naturgasinstallation

Udover etablering og udskiftning af naturgasinstallationer, tilbyder vi også servicering/vedligeholdelse af din naturgaskedel. Vi kan altså hjælpe dig, uanset om du ønsker;

 • Servicering af nuværende naturgaskedel

 • Udskiftning af nuværende gaskedel til en moderne kondenserende naturgaskedel

 • Nyetablering af naturgasinstallation

Uanset alderen på dit nuværende naturgasfyr, så kræver det en eller anden form for servicering og vedligeholdelse. Årsagen heraf skal blandt andre findes ud fra, at naturgasfyret er i brug mange timer om året. Det er derfor nærmest uundgåeligt, at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver derfor enten udskiftning eller reparation. Hos Bedre Energi Hobro tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, som stemmer overens med den enkelte kundens behov. Under besøget gennemgår vi din naturgasinstallation fra A til Z, hvor vi også foretager relevante beregninger, så vi kan indstille fyret korrekt. Du skal derfor blot læne dig tilbage, og nyde et velfungerende anlæg.

Hos Betzer & Søn i Hobro skaber vi energieffektive og energiøkonomiske anlæg! Kontakt os allerede i dag ved oprettelse af en serviceaftale. Det er fuldt ud uforpligtende for dig, så du har absolut intet at tabe.

Uforpligtende tilbud og omfattende service

Kontakt os på 98 52 41 22 for et uforpligtende tilbud på naturgas som opvarmningsform. Vi hjælper kunder i Hobro-området, herunder Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring. Vores eksperter udformer et skræddersyet tilbud, der viser, hvor meget du kan spare sammenlignet med din nuværende varmeløsning. Vi sikrer en professionel installation og pålidelig service, så du kan nyde fordelene ved en energieffektiv og omkostningseffektiv opvarmning med naturgas. Kontakt os i dag og få den rette opvarmningsløsning til dit hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Læs også om

Herunder finder du links til vores andre sider, som indeholder relevant information ift. Energi. Her kan du indledningsvist læse om vores forskellige arbejdsområder, og hvilke former for energiopgaver vi typisk løser. Har du spørgsmål til informationerne, eller er du interesseret i mere tekniske forhold, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til, at give kompetent rådgivning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon