Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Varmepumpe installation og service

Producer din egen energi med en varmepumpe

Med den senest udviklede varmepumpeteknologi kan du producere din egen energi til opvarmning af huset og til opvarmning af brugsvand. Samtidig med at du bliver delvis uafhængig af energileverance udefra, kan du med en varmepumpe spare meget store beløb på boligens energiregnskab.

Hvis du samtidig måtte have nogen eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Bedre Bad – Bedre Energi Hobro er altid imødekommende, og står klar med gode råd og vejledning.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Du skal vælge en varmepumpe, fordi der er rigtig mange penge at spare på varmeregningen, og du får en miljøvenlig og fremtidssikret opvarmningsform. Det skønne ved en varmepumpe, er at den energimængde som pumpen afleverer, er 3-4 gange større end den energimængde pumpen forbruger. Generelt set er varmepumpens effektfaktor (COP = Coefficient Of Power) er 3 til 4. Jordvarme er typisk den mest energieffektive af alle pumperne. Det skyldes at jordens temperatur om vinteren, ofte er højere end udeluftens temperatur. Et jordvarmeanlæg leverer også et mere stabilt output, da jordens temperatur generelt er stabil, hvor udeluften kan svinge meget.

Hvilken type varmepumpe?

Der findes forskellige typer varmepumper:

  • Luft til vand-varmepumpe
  • Luft til luft-varmepumpe
  • Jordvarmepumpe

Den type varmepumpe, du bør vælge, afhænger af dine boligforhold og i særdeleshed din grunds beliggenhed og størrelse.

Luft til vand-varmepumpe Hobro

En luft til vand-varmepumpe udnytter luftens energi til at producere varme samt varmt vand til boligen.

Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator. Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som er lettest at installere – der kræves hverken boring eller udlægning af slanger. Selv i frostvejr kan luft til vand-varmepumpen producere varme til din bolig.

Hvis du står i en situation, hvor dit nuværende olie- eller gasfyr skal omskiftes, så kan en luft til vand-løsninger være en mulighed for dig. Her vil du opleve store besparelse på din nuværende energi- og varmeregning. Dette er samtidig også en relevant løsning for dig, som ikke har nok have areal til en jordvarmepumpe, som du kan læse mere om her på siden.

Du vil opleve en endnu større energieffektivitet, hvis du i forvejen har installeret gulvvarme i din bolig fremfor radiatorer. Alt dette skal vi nok være behjælpelig med, hvad f.eks. angår beregninger i forhold til hvilke løsninger, som er mere fordelagtige end andre.

Hvis du allerede er afklaret om at du skal have en ny luft til vand-varmepumpe Hobro eller gerne vil høre mere om løsningen, så kontakt os på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Luft til luft-varmepumpe Hobro

En luft til luft-varmepumpe er et grønt alternativ til elvarme, som f.eks. bruges i mange sommerhuse. Denne varmepumpe type fungerer ved, at luften udefra komprimeres og energien derfra anvendes til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

En luft til luft-løsning er særlig relevant til boliger fx sommerhuse, hvor behovet for varme ikke er konstant året rundt sammenlignet med helårs boliger. Luft til luft-varmepumpen er nem at installere, og er et billigere alternativ end de andre løsninger. En del af investeringen kan altså tilbagebetales gennem lavere varmeudgifter sammenlignet med elvarme.

Afhængig af størrelsen på dit sommerhus, så kræver det selvfølgelig forskellige varmepumper. Her kommer Bedre Energi Hobro ind i billedet. Vi står klar med gode råd, og foretager gerne relevante beregninger, så vi netop finder den mest optimale løsning til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarmepumpe Hobro

Ved brug af en jordvarmepumpe lægges en lang slange i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Det betyder, at du skal have gravet en del af din grund op og desuden skal grunden være ret stor. Når først jordvarmepumpen er etableret, er der året rundt adgang til den jordvarme, som er opmagasineret i jorden.

En jordvarmepumpe er ekstrem miljøvenlig, og er samtidig en vedvarende energikilde. Selvfølgelig kræver det en mindre mængde strøm til driften af varmepumpen, men dette bliver hurtig opvejet af den varme, som man tilsvarende får igen. Det er både miljøet og pengepungen glade for, hvor du kan reducere udslippet af CO2 markant.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

En varmepumpe er den lette vej til store besparelser og et grønnere energiforbrug. Kontakt os på tlf. og få vores bud på den bedste løsning til din bolig.

Vi dækker området omkring Hobro, herunder Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring.

Træffetider

Mandag – Fredag 08:00 – 16:00

Lørdag & Søndag Lukket

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon