FIND BETZER & SØN APS

Bedre Bad Hobro - Betzer & Søn ApS er din lokale VVS-Installatør i Hobro og omegn. Vi løser alle VVS- og energiopgaver, og kommer altid med kompetente løsningsforslag. Kom endelig ned forbi vores lokale butik, og få en snak omkring dit aktuelle projekt. Du finder os på nedenstående adresse:

Thurøvej 1
9500 Hobro

Tlf. 98 52 41 22

Fax. 98 52 09 70

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vores medarbejderstab består af autoriserede VVS'er, smede, energispecialister og meget mere. Alle vores medarbejdere har en professionel tilgang til deres håndværk og en kærlighed til faget. Bedre Bad Hobro er din lokale garanti for godt udført arbejde, og vi løser alle problemer. Så står du og mangler en professionel samarbejdspartner til dit projekt, så kan du trygt kontakte Betzer & Søn ApS.

Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor altid gode råd og vejledning klar til vores kunder. Uanset om du skal have fikset et løbende toilet eller totalrenoveret badeværelset, så er vi den perfekte samarbejdspartner for dig.

Kontakt

Vi kan kontaktes på mange forskellige måder, og står altid klar til at hjælpe vores kunder, med rådgivning og vejledning. Kontakt os via ovenstående telefonnummer, fax, eller send os en mail. Passer det dig derimod bedre, at vi kontakter dig, så udfyld nedenstående formular. Når du sender os en overordnet beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.