Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Find Betzer & Søn ApS

Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn ApS er din lokale VVS-Installatør i Hobro og omegn. Vi løser alle VVS- og energiopgaver, og kommer altid med kompetente løsningsforslag. Kom endelig ned forbi vores lokale butik, og få en snak omkring dit aktuelle projekt. Du finder os på nedenstående adresse:

Thurøvej 1
9500 Hobro

0 Fax. 98 52 09 70

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Vores team

Vores medarbejderstab består af autoriserede VVS’er, smede, energispecialister og meget mere. Alle vores medarbejdere har en professionel tilgang til deres håndværk og en kærlighed til faget. Bedre Bad Hobro er din lokale garanti for godt udført arbejde, og vi løser alle problemer. Så står du og mangler en professionel samarbejdspartner til dit projekt, så kan du trygt kontakte Betzer & Søn ApS.

Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor altid gode råd og vejledning klar til vores kunder. Uanset om du skal have fikset et løbende toilet eller totalrenoveret badeværelset, så er vi den perfekte samarbejdspartner for dig.

Kontakt

Vi kan kontaktes på mange forskellige måder, og står altid klar til at hjælpe vores kunder, med rådgivning og vejledning. Kontakt os via ovenstående telefonnummer, fax, eller send os en mail. Passer det dig derimod bedre, at vi kontakter dig, så udfyld nedenstående formular. Når du sender os en overordnet beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 98 52 41 22
  info@betzer-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon