Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Lokale blikkenslagere i Hobro

Hos Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn ApS har vi flere års erfaring med blikkenslagerfaget. Vores erfaring dækker over mange forskellige løsningstyper med brugen af blik. Det vigtigste for os er, at skabe kvalitetsløsninger, der skaber mange års værdi for vores kunder. Vores blikkenslagere besidder alle de nødvendige håndværksmæssige færdigheder, som er påkrævet for, at skabe elegante og intelligente løsninger med blik. Vi har listet en række af de forskellige opgaver vi mestrer herunder:

 • Tagrender og nedløb – Zink/Kobber/Plast
 • Kviste og kvisttage
 • Inddækninger langs tage/mure
 • Skotrender
 • Tagrender
 • Skifertage
 • Facadebeklædninger
Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Mestrer det gamle håndværk fuldt ud

Vi mestrer det gamle håndværk fuldt ud, og kan levere 1. klasses løsninger i blik og andre materialer. Når det kommer til udførelsen af opgaver i blik, er det meget vigtigt, at kunden får valgt de helt rigtige materialer. Forskellen på materialer kan til tider betyde forskellen på et projekt, der skaber langvarig glæde og et der ikke gør. Kobber er f.eks. en af de dyrere materiale vi arbejder med. Det er dog også et af de til tider allermest elegante materialer til diverse blik-løsninger. Vores professionelle blikkenslagere har mange års erfaring, med at finde frem til de helt rigtige løsninger for de enkelte kunder.

Viden og erfaring til rådighed

Vores kompetente medarbejdere har de håndværksmæssige kompetencer og den rette professionelle indstilling, der gør, at vi kan udføre alle opgaver i højeste kvalitet. Dette gælder uanset, om du skal have udskiftning, renovering eller udvidelsesprojekter. Bedre Bad Hobro sørger altid for, at løse opgaverne indenfor de aftalte rammer. Dvs. til rette tid, kvalitet og pris. Vi lægger stort fokus på kundetilfredshed, da dette er en af vores kerneværdier. Vi løser alle typer af opgaver med det samme store engagement og fokus. Vi skaber langtidsholdbare løsninger, der tilfører bygningen en ekstra æstetisk dimension. Kontakt os allerede i dag, og lad os gøre dit projekt til en realitet. Vi løser opgaver i Hobro og omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Totalløsninger med blik

Først og fremmest – Hvad er en totalløsning? En totalløsning er et koncept, som Bedre Bad Hobro arbejder med. Det betyder, at vores løsninger indeholder en håndtering af projektet fra start til slut. Med andre ord, så bliver vi din totalleverandør. Vi går ind i dit aktuelle projekt fra start til slut.

Vi kan tilbyde hjælp med inspirationen og valg af diverse materialer til projektet. Herefter tager vi over, således at vi står for alt koordinering mellem håndværkere og leverancer af materialer. Det betyder, at du som kunde kan læne dig helt tilbage, og vente på at projektet er færdig. Vi forlader først projektet når alt er færdigt, og alt er ryddet op. Du slipper altså for alt bøvlet, med de forskellige håndværkere og leverancer af materialer, og slipper afsted med en enkelt kontaktperson.

Dette ses også på vores priser, der ved første øjekast kan virke høje. Her skal du tage i mente, at prisen er inklusiv alt ting undervejs. Altså betaler du for et færdigt projekt og det er det. Der kommer ingen skjulte omkostninger i sidste ende. Har du spørgsmål hertil, så kontakt os endelig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Valg af materiale

Opgaverne kan løses i forskellige former for materialer. Det afhænger selvfølgelig fra type af opgave til en anden type af opgave hvilket materiale, som er mest fordelagtigt. Hvis ikke man tager højde for dette, så opnås ingen synergieffekt. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at stilen og æstetikken stadig bibeholdes. Alt dette kan Betzer & Søn Blik i Hobro være med til at sikre dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os til din næste blik-opgave

Uanset om du skal have opfrisket bygningens facade, monteret kviste på huset eller noget helt tredje, så kan du til enhver tid kontakte din lokale VVS-installatør i Hobro: Bedre Bad Hobro – Betzer VVS. Fang os på tlf. for en uforpligtende snak om opgaven. Du er også velkommen til at oprette henvendelse pr. mail – så vender vi tilbage snarest muligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon