Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Lokale blikkenslagere i Hobro

Hos Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn ApS har vi flere års erfaring med blikkenslagerfaget. Vores erfaring dækker over mange forskellige løsningstyper. Det vigtigste for os er at skabe kvalitetsløsninger, der giver langvarig værdi for vores kunder. Vores blikkenslagere besidder alle de nødvendige håndværksmæssige færdigheder, som er påkrævet for at skabe elegante og intelligente løsninger.

Vi mestrer blandet andet:

 • Tagrender og nedløb – Zink/Kobber
 • Kviste og kvisttage
 • Inddækninger langs tage/mure
 • Skotrender
 • Tagrender
 • Skifertage
 • Facadebeklædninger
Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Mestrer det gamle håndværk fuldt ud

Vi gør en dyd ud at at mestre det gamle håndværk med målet om altid at levere førsteklasses løsninger. Når det kommer til udførelsen af blikkenslageropgaver, er det meget vigtigt, at kunden får valgt de helt rigtige materialer. Forskellen på materialer kan til tider betyde forskellen på et projekt, der skaber langvarig glæde, og et der ikke gør. Kobber er f.eks. en af de dyrere materialer, vi arbejder med. Det er dog også et af de til tider allermest elegante materialer til diverse blik-løsninger. Vores professionelle blikkenslagere har mange års erfaring med at finde frem til de helt rigtige løsninger for den enkelte kunde.

Viden og erfaring til rådighed

Vores kompetente medarbejdere har de håndværksmæssige kompetencer og den rette professionelle indstilling, der gør, at vi kan udføre alle opgaver i højeste kvalitet. Dette gælder uanset, om opgaven lyder på udskiftning, renovering eller udvidelsesprojekter. Bedre Bad Hobro sørger altid for at løse opgaverne indenfor de aftalte rammer. Dvs. til rette tid, kvalitet og pris.

Vi lægger stort fokus på kundetilfredshed, da dette er en af vores kerneværdier. Alle typer af opgaver løses med det samme store engagement og fokus. Vi skaber langtidsholdbare løsninger, der tilfører bygningen en ekstra æstetisk dimension. Kontakt os allerede i dag, og lad os gøre dit projekt til en realitet. Vi løser opgaver i Hobro og omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Totalløsninger med blik

Først og fremmest – hvad er en totalløsning? En totalløsning hos Bedre Bad Hobro betyder, at vi håndterer af projektet fra start til slut. Med andre ord, så bliver vi din totalleverandør.

Vi kan tilbyde hjælp med inspirationen og valg af diverse materialer til projektet. Herefter tager vi over, således at vi står for alt koordinering mellem håndværkere og leverancer af materialer. Det betyder, at du som kunde kan læne dig helt tilbage og blot vente på, at projektet bliver færdigt. Vi forlader først projektet, når alt er færdigt, og alt er ryddet op. Du slipper altså for alt bøvlet med de forskellige håndværkere og leverancer af materialer, og du har kun én kontaktperson, som du er i tæt dialog med undervejs.

Dette ses også på vores priser, der ved første øjekast kan virke høje. Her skal du tage i mente, at prisen er inklusiv ALT undervejs. Altså betaler du for et færdigt projekt, hverken mere eller mindre. Der kommer ingen skjulte omkostninger i sidste ende. Har du spørgsmål hertil, så kontakt os endelig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Valg af materiale

Opgaverne kan løses i forskellige former for materialer, fra kobber, zink, blik, skifer m.m. Det varierer selvfølgelig alt afhængigt af opgaven hvilket materiale, som er mest fordelagtigt. Men hvis ikke man tager højde for helheden, så opnås der ingen synergieffekt. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at stilen og æstetikken stadig bibeholdes. Alt dette kan Betzer & Søn Blik i Hobro være med til at sikre dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os til din næste blik-opgave

Uanset om du skal have opfrisket bygningens facade, monteret kviste på huset eller noget helt tredje, så kan du til enhver tid kontakte din lokale VVS-installatør i Hobro: Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn ApS. Fang os på telefonen for en uforpligtende snak om opgaven. Du er også velkommen til at oprette henvendelse pr. mail – så vender vi tilbage snarest muligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon