Firmaprofil - Hvem og hvad kan vi?

Firmaet er specialister i opgaver inden for VVS-, blikkenslager-, smedearbejde samt Bedre Bad totalløsninger.
Firmaet er med i GR-gasservice og har sin egen vagtordning, således at kunderne kan tegne serviceaftale på deres gasanlæg. Firmaet har endvidere et godkendt kvalitetsstyringssystem under Q-kontrol.

Siden 1946

Firmaet blev etableret i 1946 af nu afdøde Torben Betzer og ejes i dag af Thomas Betzer. Firmaet tæller i dag 4 særdeles veluddannede medarbejdere. Thomas Betzer, der er 3. generation i firmaet, har afsluttet uddannelsen som akademitekniker med dertilhørende autorisation i 2004.

Domicil i det centrale Hobro

I dag har firmaet til huse i et 600 m2 stort værksted på Thurøvej 1, der med sin centrale placering i Hobro, danner base for den daglige service i Hobro og omegn.
Firmaets kvalitetspolitik er kort og godt at udføre et professionelt stykke arbejde, som både kunden og firmaet er fuldt ud tilfredse med.
Betzer & Søn's varemærke er kvalitet, høflighed og stor pålidelighed, samtidig med at vi sætter stor ære i at overholde en aftale. Samtidig holdes der altid en god orden på arbejdspladsen.

Find vej og kontaktoplysninger her.

Bedre Bad Hobro - totalløsninger

Firmaet er i dag med i Bedre Bad samarbejdet. Når du samarbejder med Bedre Bad, behøver du ikke tænke på, hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS'er skal arbejde i.
Vi påtager os den totale styring, sådan at du kan koncentrere dig om din hverdag uden bekymring. Du oplever således kun en og samme person, der handler i din interesse under ombygningen lige fra idé til virkelighed.

Vi er medlem af Tekniq

Betzer & Søn, Bedre Bad – Bedre Energi i Hobro er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/

Livredder-virksomhed 2019

Vi har som livredder-virksomhed støttet op om at sikre opsætningen af en udendørs hjertestarter hos MENY Hobro - Start et hjerte, red et liv

hjertestarter logo