Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Firmaprofil – Hvem og hvad kan vi?

Betzer & Søn ApS, Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, er specialister i opgaver inden for VVS-, blikkenslager-, smedearbejde samt Bedre Bad totalløsninger.
Firmaet er med i GR-gasservice og har sin egen vagtordning, således at kunderne kan tegne en serviceaftale på deres gasanlæg. Firmaet har endvidere et godkendt kvalitetsstyringssystem under Q-kontrol.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Siden 1946

Firmaet blev etableret i 1946 af nu afdøde Torben Betzer og ejes i dag af Thomas Betzer. Firmaet tæller i dag 4 særdeles veluddannede medarbejdere. Thomas Betzer, der er 3. generation i firmaet, har afsluttet uddannelsen som akademitekniker med dertilhørende autorisation i 2004.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Domicil i det centrale Hobro

I dag har firmaet til huse i et 600 m2 stort værksted på Thurøvej 1, der med sin centrale placering i Hobro danner base for den daglige service i Hobro og omegn.
Firmaets kvalitetspolitik er kort og godt at udføre et professionelt stykke arbejde, som både kunden og firmaet er fuldt ud tilfredse med.
Betzer & Søns varemærke er kvalitet, høflighed og stor pålidelighed samtidig, med at vi sætter stor ære i at overholde en aftale. Vi holder også altid en god orden på arbejdspladsen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Bedre Bad Hobro – totalløsninger

Betzer & Søn er en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Når du samarbejder med Bedre Bad, behøver du ikke tænke på, hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS’er skal arbejde i.
Vi påtager os den totale styring, sådan at du kan koncentrere dig om din hverdag uden bekymring. Du oplever således kun én og samme person, der handler i din interesse under ombygningen lige fra idé til virkelighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi er medlem af Tekniq

Betzer & Søn, Bedre Bad – Bedre Energi i Hobro, er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi meget gerne høre fra dig.

Livredder-virksomhed 2019

Vi har som livredder-virksomhed støttet op om at sikre opsætningen af en udendørs hjertestarter hos MENY Hobro  Start et hjerte, red et liv

hjertestarter logo

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon