servicefradrag for vores ydelser

Hos Betzer & Søn har du mulighed for at spare penge på din regning. Læs gældende regler og vilkår for håndværkerfradrag i år 2021.

Det er nemt at trække håndværkeren fra i skat

Lønnen for håndværkerarbejde og serviceydelser kan trækkes fra i Skat. Det gælder både når du booker en håndværker til din helårsbolig, fritidsbolig eller sommerhus. Dette hedder håndværkerfradrag, men går også under navnet servicefradrag. Et mere formelt navn til denne ordning er BoligJobordning.

Gode nyheder til dig der skal have renoveret i 2021

I 2021 er der på finansloven afsat et væsentligt højere beløb til håndværker- og servicefradrag. Som privatperson i 2021 ligger fradraget på 25.000 kr. Bor du sammen med en ægtefælle, så vil du altså kunne få op til 50.000 kr. i fradrag.

Som tidligere nævnt, gælder fradraget kun arbejdsløn, og arbejdet skal være opført på Skats liste over godkendte ydelser for service og energibesparelser. Inden for VVS-arbejde kan du blandt andet opnå fradrag for følgende:

  • Energirådgivning til energiforbedringer
  • Installation eller forbedring af ventilation
  • Udskiftning eller reparation af fjernvarmeunits
  • Installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg
  • Arbejde på fjernvarmeinstallationer, varmepumper og naturgas
  • Installation af intelligent varme-, ventilations- og lysstyring
  • Reparation eller udskiftning af gasfyrskedler og varmeanlæg
  • Og en lang række andre services...

Du kan her se den fulde liste over godkendte håndværkerydelser og serviceydelser.

Det er nemt at registrere dit håndværkerfradrag

Dit håndværkerfradrag fungerer ved, at hver voksen person i husstanden kan få fradrag på henholdsvis håndværkerydelser og serviceydelser.

Bemærk, at I skal have betalt regningen elektronisk, enten til håndværkeren eller til den i husstanden, som har betalt regningen. Derpå skal beløbet skrives på selvangivelsen sammen med nogle få oplysninger.

Klik her for at læse mere om håndværkerfradraget på Skat. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi står gerne til rådighed med personlig vejledning.

Håndværkerfradrag til fornyelse af badeværelse