LEDIGE JOBS som vvs- og energi håndværker

Hos Betzer & Søn - Bedre Bad Hobro har vi altid gang i mange forskellige arbejdsopgaver. Det er ofte vi har opgaver, der bare venter på at blive løst, og vi kan stort set altid bruge flere gode medarbejdere. Vi forventer, at vores medarbejdere er professionelle og pålidelige, da vores kernefokus er, at løse arbejdsopgaver til tiden og i højeste kvalitet.

Til dagligt udfører vi en lang række opgaver inden for VVS, blik, smedearbejde og alle opgaver i forbindelse med renovering af badeværelser.

Uopfordret ansøgning

Er du en god håndværker, der forstår værdien af et godt stykke arbejde? Er du selvstændig og god til, at holde mange bolde i luften på samme tid? Har du lyst til, at arbejde i en moderne virksomhed med et dynamisk og frisk håndværkerteam? Hvis du kan svare ja på alle ovenstående spørgsmål, så er du meget velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning. Du kan sende ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os pr. telefon på 98 52 41 22.

Vi gemmer på alle ansøgninger et par måneder og behandler ansøgningerne fortroligt. Du kan være ganske tryg ved, at sende os en uopfordret ansøgning.

Medarbejder ved Bedre Bad Hobro

Som en del af vores medarbejderteam forventes det, at du er meget professionel og engageret i dit arbejde. Kvaliteten af vores arbejde er en meget vigtig del af vores omdømme og kerneværdier, og som medarbejder er du frontfigur for virksomheden.

Vi forsøger altid, at imødekomme vores kunders individuelle præferencer og behov. Derfor kræver jobbet, at du kan tænke kreativt i situationen og kan jonglere flere forskellige opgaver på samme tid.