Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Ledige jobs som VVS- og energihåndværker

Hos Betzer & Søn – Bedre Bad Hobro har vi altid gang i mange forskellige arbejdsopgaver. Vi har ofte opgaver, der bare venter på at blive løst, og vi kan stort set altid bruge flere gode medarbejdere. Vi forventer, at vores medarbejdere er professionelle og pålidelige, da vores kernefokus er at løse arbejdsopgaver til tiden og i højeste kvalitet.

Til dagligt udfører vi en lang række opgaver inden for VVS, blik, smedearbejde og alle opgaver i forbindelse med renovering af badeværelser.

Uopfordret ansøgning

Er du en god håndværker, der forstår værdien af et godt stykke arbejde? Er du selvstændig og god til at holde mange bolde i luften på samme tid? Har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed med et dynamisk og frisk håndværkerteam? Hvis du kan svare ja på alle ovenstående spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du kan sende ansøgningen til info@betzer-vvs.dk eller kontakte os pr. telefon på 98 52 41 22.

Vi gemmer på alle ansøgninger et par måneder og behandler ansøgningerne fortroligt. Du kan være ganske tryg ved at sende os en uopfordret ansøgning.

Medarbejder ved Bedre Bad Hobro

Som en del af vores medarbejderteam forventes det, at du er meget professionel og engageret i dit arbejde. Kvaliteten af vores arbejde er en meget vigtig del af vores omdømme og kerneværdier, og som medarbejder er du frontfigur for virksomheden.

Vi forsøger altid at imødekomme vores kunders individuelle præferencer og behov. Derfor kræver jobbet, at du kan tænke kreativt i situationen og kan jonglere flere forskellige opgaver på samme tid.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon