salmetal - Tal i messing til kirker

salmetal

Hvad er salmetal?

Salme-Tal er de numre, som man finder ophængt på væggene rundt omkring i kirker i hele Norden. Salmetal pryder kirkerne og fungerer til dagligt som et praktisk værktøj, hvor de henviser til udvalgte salmer, der skal synges. Salme-tallene produceres oftest i rå, ulakeret messing, men kan også leveres i lakeret messing, sort- og hvidmalet. Vi kan levere specialfremstillede salmetal som efterligner gamle salmetalsmodeller, således at i kan helt eller delvist udskifte jeres salmetal.

Alle disse tal kommer fra ét sted, nemlig Betzer & Søn i Hobro

Disse flotte tal i messing, bliver alle konstrueret ved Betzer & Søn i Hobro af vores kompetente medarbejdere, der stanser tallene ud i messing af matricer, der er ca 100 år gamle. Herefter borer de forsigtigt og elegant et hul, der bruges til ophæng. Du er meget velkommen til, at kontakte os og høre mere. Vi er meget villige til, at svare på relevante spørgsmål og fortælle vores historie.

Vi er leveringsdygtige i smukke salmetal i hele Danmark.

Mere om salmetal

Hvis du er bekendt med salmetal, så har du muligvis også bestemte følelser tilknyttet. Oftest når vi bevæger os ind i kirken, er det i anledningen af meget glade og livsbekræftende stunder, eller i forbindelsen med afskeden til en af vores nære. Salmerne bringer os glæde og samhørighed i glade og triste stunder, og er en central del af kirken. Disse kirketal, som også kaldes salmetal har en helt særlig historie. Hos Betzer & Søn i Hobro har vi købt retten til, at fremstille disse salmetal. Salmetallene ses rundt omkring i alle danske kirker, hvor de indgår som en smuk del af kirkens interiør. I forbindelse med udarbejdelsen af disse vigtige tal, er det essentielt at håndværkeren kan sit kram. Vi har mange års erfaring med udarbejdelsen af disse vigtige og følelsesfyldte salmetal. Kom forbi butikken i Hobro, eller kontakt os gerne, hvis du har interesse i, at høre mere omkring historien med salmetallene. Vi har mange års erfaring med udarbejdelsen, og gode historier at fortælle.