Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Produktion af salmetal i messing til kirker

Hvad er salmetal?

Salme-Tal er de numre, som man finder ophængt på salmetalstavler rundt omkring i kirker i hele Norden. Salmetal pryder kirkerne og fungerer til dagligt som et praktisk værktøj, hvor de henviser til udvalgte salmer, der skal synges. Salme-tallene produceres oftest i rå, ulakeret messing, men kan også leveres i lakeret messing, sort- og hvidmalet. Vi tilbyder specialfremstillede salmetal som efterligner gamle salmetalsmodeller, således at i kan helt eller delvist udskifte jeres salmetal. Vi servicerer kirker i hele Norden såsom Danmark, Færøerne og Grønland.

Salmetal produceret i Hobro

De flotte salmetal i messing, bliver konstrueret hos Betzer & Søn i Hobro af vores kompetente medarbejdere, der stanser tallene ud i messing af matricer, som er ca. 100 år gamle. Herefter bores der forsigtigt og elegant et hul, der bruges til ophæng. Du er meget velkommen til, at kontakte os og høre mere om processen.

Over 50 års erfaring med salmetal produktion

Hos Betzer & Søn ApS er vi også kendt som Salmernes Nummermand. Vi har gennem et halvt århundrede arbejdet på at forfine produktionen af salmetal for det bedste resultat. For at opnå denne høje kvalitet benytter vi matricer/støbeforme, der er dateret helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Vi har gennem årene leveret salmetal til hundredvis af danske og nordiske kirker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi tilbyder 3 salmetalsmodeller

Vores salmetal fremstilles i tre forskellige designs. Vi forhandler en PH-model i buet form, en flad model og Nationalmuseets udgave med “krøllede” tal. Vores PH-model er klassikeren, som du med høj sandsynlighed finder på salmetavlen i din lokale kirke.

Om salmetal produktionen

Vores salmetal udstanses af 0,6 millimeter tykke mesingplader, som klippes i strimler. Efter udstansningen bliver hullet til ophæng lavet og tallene bliver slebet, hvor skarpe kanter fjernes. Herefter afrenser vi salmetallene og visse modeller poleres og lakeres med klar lak. Øvrige modeller bliver pulverlakeret i forskellige farver.

Mere om salmetal

Hvis du er bekendt med salmetal, så har du muligvis også bestemte følelser tilknyttet. Oftest når vi bevæger os ind i kirken, er det i anledningen af meget glade og livsbekræftende stunder, eller i forbindelsen med afskeden til en af vores nære. Salmerne bringer os glæde og samhørighed i glade og triste stunder, og er en central del af kirken. Disse kirketal, som også kaldes salmetal har en helt særlig historie. Hos Betzer & Søn i Hobro har vi købt retten til, at fremstille disse salmetal. Salmetallene ses rundt omkring i alle danske kirker, hvor de indgår som en smuk del af kirkens interiør. I forbindelse med udarbejdelsen af disse vigtige tal, er det essentielt at håndværkeren kan sit kram. Vi har mange års erfaring med udarbejdelsen af disse vigtige og følelsesfyldte salmetal. Kom forbi butikken i Hobro, eller kontakt os, hvis du har interesse i, at høre mere omkring historien med salmetallene. Vi har mange års erfaring med udarbejdelsen og ikke mindst gode historier at fortælle.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for høre mere

Mangler du stadig mere viden eller vil høre mere om vores produktion af salmetal, så kan du kontakte os på

Tlf. 98 52 41 22

Fax. 98 52 09 70

Email: info@betzer-vvs.dk

Meld dig op til vores kontaktformular

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 98 52 41 22
  info@betzer-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon