SAMARBEJDSPARTNERE - Vores krav

Når vi vælger samarbejdspartnere her hos Betzer VVS - Bedre Bad Hobro, så har vi et stort fokus på kvalitet. Vi samarbejder kun med nøje udvalgte leverandører. På denne måde kan vi sikre, at alle vores leverandører lever op til vores høje krav til kvalitet og leveringssikkerhed. Vi vægter kvalitet og pålidelighed meget højt i vores egen arbejdsgang, og derfor forventer vi intet mindre af vores leverandører. Produktet er ikke bedre end det svageste led i forsyningskæden. Derfor har vi valgt vores samarbejdspartnere med nøje omhu, hvilket tillader os, at tilbyde vores kunder højkvalitets løsninger. Når vi leverer en løsning, er det med intentionen om, at den skal holde mange år ud i fremtiden. Derfor er det påkrævet af alle vores medarbejdere forstår og efterlever dette princip om kvalitet. Dog kan man ikke bebrejde håndværkeren, hvis hans materialer er i dårlig kvalitet. Derfor sikrer vi os altid, at vores materialer er i topkvalitet og bliver leveret fra pålidelige leverandører. På denne måde undgår vi fejl i processen, og kunden får en god oplevelse. Hvis du har flere spørgsmål eller mangler mere information om vores udvalg af vores totalløsninger, så har du muligheden for læse mere om vores totalløsninger her. 


Vi sætter en pli i, at være kendt for kun at anvende materialer i god kvalitet og levere gode kvalitets løsninger. Dette gælder hver eneste opgave vi leverer uanset typen. Dette er din garanti for korrekt gennemført håndværk og gode løsninger, der holder mange år ud i fremtiden. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Samarbejdspartnere fra flere fagområder

Vi har vores faste og dygtige samarbejdspartnere som sikrer dig et kvalitetsprojekt med benhård gennemførelse. Vi har i mange år arbejdet tæt med vores faste partnere inden for disse fag;

  • Murer
  • Elektriker
  • Maler
  • Glarmester
  • Tømrer
  • Nedrivning
  • Beton / kloak entreprenør

Læs mere om:

Gratis badtjek

VVS

Nyt badeværelse

Se Webshop

Fjernvarme 

Vandhane