Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Betzer
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi tilbyder smedearbejde i alle afskygninger

Hos Bedre Bad Hobro – Betzer & Søn har vi mange års erfaring med udføringen af kvalitets smedearbejde. Vi løser alle typer af smedearbejde, uanset størrelsen og kompleksiteten. Vores dygtige og kompetente smede er eksperter inden for smedefaget.

Vi kan med garanti løse din aktuelle smedeopgave. Betzer & Søn er en moderne vvs-virksomhed med et væld af forskellige kompetencer. Dette tillader os, at løse alle typer af almindelige smedeopgaver og specialopgaver. Uanset om du har brug for traditionelt smedearbejde eller efterspørger mere avancerede smedeløsninger, så er vi virksomheden for dig.

Med Bedre Bad – Bedre Energi Hobro, som din samarbejdspartner kan du være helt sikker på, at din opgave bliver løst i allerhøjeste kvalitet. Samtidigt kan du hvile trygt ved tanken om, at du samarbejder med en kompetent og pålidelig vvs-virksomhed. Står du med en opgave du mangler hjælp til? Så kontakt os på tlf.

Kompetente smede

Vi sætter en stor ære i altid, at levere de absolut bedste løsninger på markedet, samt yde service fra øverste hylde. For at sikre, at vores medarbejdere fortsat efterlever disse krav, sender vi dem løbende på kurser, der skærper deres kompetencer indenfor alle vores kerneområder. På denne måde kan vi hos Bedre Bad Hobro altid sikre vores kunder de bedste resultater, gennem en professionel medarbejderstab.

Vores smede kan hjælpe dig med enhver opgave, og kan dertil garantere dig resultater i bedste kvalitet. Vi sikrer os, at vi altid er helt opdateret omkring de nyeste og bedste materialer, samt de mest effektive teknikker. Så har du spørgsmål omkring forskellige emner relateret til smedearbejde, så tøv ikke med, at kontakte Betzer & Søn allerede i dag!

Med os kan du være sikker på, at du har en leverandør der har fokus på, at overholde aftalen. Det vil sige, at vi altid leverer opgaven inden for de aftalte rammer – i rette tid, i god kvalitet og uden nogen ekstra omkostninger undervejs.

Specialtilpassede løsninger på smedeopgaver

Vores kompetente smede løser alle gængse smedeopgaver uden, at få sved på panden. De har den grundlæggende kerneviden indenfor faget, som enhver smed med respekt for sig selv besidder. Udover dette besidder vores smede også de ekstra kompetencer, som er påkrævet for, at skabe specialtilpassede smede løsninger.

Står du med en opgave, som ligger uden for normalen, så er vi den rigtige virksomhed for dig. Vi svejser, skærer og former opgaven indtil den passer til dit behov. Vi arbejder med alle materialer og udfører mange forskellige overfladebehandlinger.

Altid opdateret på de nyeste smedeteknikker

Betzer & Søn er stolte medlemmer af den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Herigennem bliver vi konstant holdt opdateret med de bedste løsninger på markedet, samt har et stort netværk af kompetente kollegaer, at trække på. Dette tillader os, at tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger og kvalitets smedearbejde.

Hos Bedre Bad Hobro arbejder vi med konceptet totalløsninger. Det betyder i store træk, at vi bliver din totalleverandør på projektet og dermed kan sikre dig arbejde i høj kvalitet. Vi sørger for alle leverancer af materiale, samt koordineringen af forskellige håndværkere undervejs.

Til sidst forlader vi først projektet, når alt er ryddet op og arbejdet er fuldstændigt færdig. Derfor skal du være klar over, at vores priser inkluderer alt dette og derfor kan virke højere ved første øjekast. På den lange bane opnår du dog en fordel ved dette. Du får arbejde, der med garanti holder langt ud i fremtiden, og undgår hovedpinen med koordineringen af håndværkere og leverancer. Kontakt os på tlf. så skal vi nok finde en løsning på dit problem

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 52 41 22
info@betzer-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon