VVS-arbejde

Hos Betzer VVS – Bedre Bad Hobro er vi stolte af vores håndværk, og vi leverer altid de bedste løsningerne, når det kommer til VVS-arbejde. Siden virksomhedens spæde start har VVS-arbejde været en af kernekompetancerne. Igennem årene har vi udvilket vores kompetencer, så vi i dag med stolthed kan kalde os for eksperter indenfor VVS-arbejde.

Vi har en stor og stabil kundekreds, der omfatter:

  • Industrien
  • Entreprenører
  • Offentlige virksomheder og institutioner
  • Private

Men bare rolig - her er altid plads til flere! 

Alle former for VVS-opgaver

Bedre Bad Hobro kan tilbyde alle former for VVS-arbejde. Vores teknik og værktøj er moderne og tidssvarende - og vores montører er udstyret med servicevogne, der er indrettet som rullende værksteder, så vi inden for kort tid kan stå klar til at løse din VVS-opgave, når du har brug for det.

Har du en vandhane som løber, eller skal du til at påbegynde en større renovering, så lad os være din lokale ekspert på VVS-delen. Vi løser alle de former for VVS-opgaver, som du måtte have. 

VVS-serviceordninger betaler sig

Vores erfaring viser, at det i længden er billigere at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn af vand- og varmeinstallationer, end at reparere eller skifte når først uheldet er sket. Vi laver gerne en serviceordning på dine vand- og varmeinstallationer - kontakt os for nærmere info.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om VVS, og vi svarer naturligvis gerne på dine spørgsmål.

Vores markedsområde indebærer følgende byer: Hobro, Mariager, Hadsund, Arden, Skørping, Nørreager, Fårup, Viborg, Randers, Års og Støvring